Türkar Elektrik Elektronik İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Türkar Elektrik Elektronik İnşaat Turizm

Beykoz, İstanbul
Türkar Elektrik Elektronik İnşaat Turizm

İletişim bilgileri

Adres: Göksu, Nişangah Cd. No. 24/2, 34810 Beykoz/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 462-4227 ara

Hakkında

Türkar Elektrik Elektronik İnşaat Turizm:

Türkar Elektrik Elektronik İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü elektrik, elektronik ve inşaat malzemelerinin imalatı, ithalatı, ihracatı, alım ve satımı Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, tesisat, montaj, bakım onarım, mühendislik, müşavirlik, proje ve kontrollük işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak, taşeronluk yapmak, Turizm amaçlı yat işletmeciliği yat taşımacılığı ve deniz taşımacılığı yapmak, otel, motel, tatil köyü, kampingler plaj, büfe, mokamplar ile her nevi turistik tesisler işletmektir Yukarıdaki konularla ilgili olarak gayrimenkuller iktisap edebilir bunları tamir ve yeniden inşa edebilir satabilir kiralayabilir gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis ve fek edebilir gayrimenkuller üzerinde mülkiyetin gayri aynı haklar tesis edebilir bunlara ilişkin irtifak haklarını tesis ve lehine yapılanları kabul edebilir ve 14. 7. 1997 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 238652 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Şubat 1988 tarihinde kuruldu. Türkar Elektrik Elektronik İnşaat Turizm, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan talaşlı İmalat yapan İşletme.

Soru & Cevap:

Web site adresi: turkar.com.tr

Türkar Elektri̇k Elektroni̇k İnşaat Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Talaşlı İmalat Yapan İşletme

Konum

Bu bölümde Türkar Elektri̇k Elektroni̇k İnşaat Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.