Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı

Türk Telekom İl Müdürlüğü

Merkez, Sivas
Türk Telekom İl Müdürlüğü

211 kişiden %58'si beğendi (2.9)

İletişim bilgileri

Adres: Sularbaşı, Mevlana Cad., 58040 Sivas Merkez/Sivas Haritayol tarifi

Telefon: +90 (346) 555-1010 ara

Hakkında

Türk Telekom İl Müdürlüğü: Türk Telekom İl Müdürlüğü Sivas, Sivas ilçesinde telekomünikasyon. Türk Telekom İl Müdürlüğü, Sivas, Merkez ilçesinde yer alan telekomünikasyon servis sağlayıcısı. Bu mekan toplam 211 oy üzerinden 2.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı. Bu telekomünikasyon servis sağlayıcısı için 211 kişi oy kullandı ve ortalama 2.9 puan aldı.

Türk Telekom İl Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı
  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Türk Telekom İl Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

aylardır internetimi naklettirmeye çalışıyorum ama olmuyor. muhatap bulamıyorum. 3 sefer müracaat ettirdiler. modem yok dediler. altyapı yok dediler. geliyorlar gidiyorlar ama çözüm yok. nefret ettirdiler. umarım bu yazımı okuyup yardımcı olabilecek vicdanlı bir yetkili vardır.


Türk Tekemo'un TTnet hizmetine abone oldum Abonelik işlemlerini 22/08/2014 tarihinde aldılar evime yalın İnternet tkablosu çekildi, ADS'Le cihazına bağladık sadece cihazdakiişıklar yanıp sönüyor inter'e giriş yapılmıyor bunu yazdığım tarih 12/09/2014 halen bir sefer dahi İnternete giremedim nasıl bir çalışma ki vatandaşa olan hizmet bu kadar aksıyor Bir de renklamlarda fiber internet diye reklam yapıyorsunuz nerede fiber internet daha bilgisayarda açılmıyor dünya ile iletişim nasıl olacak


MERHABA. SİVAS İMRANLI-KAVALCIK KÖYÜNDE RIZA YILMAZ ADINA KAYITLI SABİT TELEFON OLAN 0346 878 10 59 NUMRALI HATTA ARIZA İÇİN BİR ÇOK KEZ İKİ AYDIR ARAYIP TALEPTE BULUNMAMIZA RAĞMEN. İLGİLENİLMEMEKTEDİR. MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİNİ RİCA EDERİZ.AKSİ TAKTİRDE TÜRK TELEKOM İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURU YAPMAM GEREKECEKTİR. İYİ ÇALIŞMALAR.