Telekomünikasyon Ekipmanları Tedarikçisi

Türk Telekom İl Müdürlüğü

Muğla, Muğla
Türk Telekom İl Müdürlüğü

31 kişiden %36'si beğendi (1.8)

İletişim bilgileri

Adres: Orhaniye, Berat Sk., 48000 Muğla Merkez/Muğla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (252) 555-1010 ara

Hakkında

Türk Telekom İl Müdürlüğü: Türk Telekom İl Müdürlüğü Muğla, Menteşe ilçesinde telekomünikasyon. Türk Telekom İl Müdürlüğü, Muğla, Muğla ilçesinde yer alan telekomünikasyon ekipmanları tedarikçisi. Bu mekan toplam 31 oy üzerinden 1.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Türk Telekom İl Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Telekomünikasyon Ekipmanları Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Türk Telekom İl Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

internette yayınlanan muğla ili ile ilgili paylaşımı aşagıda gönderiyorum. duyarsızlık dikkatimi çekti. ben alanyadayım. durumu ayrıca paylaşımı yapan adına BTK ya ve telekomun merkez birimlerine iletilmesi konusunda yardımlarımı istediler. çünkü kendilerinin interneti 1 haftadır kesikmiş.


Cansu Bal Babacan: Anayasal hakların türk telekom tarafından ihlali!
Bugün

9 ocak Cuma (teknik olarak Cumartesi sabahı) sabaha kaşı 04 de biri telefon direğine çarrpıyor. direk yıkılıyor tel kopuyor yolu trafiğe kapatıyor. cumartesi günü telekomdan bir ekip geliyor direği yoldan kaldırp trafiği açıyor. asıl onarıı yapmadan gidiyor. pazartesiden beri sağlık ocağı, postane, eczane internet ve telefon hattı olmadığından hizmet veremiyor. marketlerin işi yarıya düştü zira kredi kartlı alış veriş yapılamıyor. türk telekom bir haftadır vatandaşın bir kaç tane anayasal hakkını aynı anda çiğniyor. sağlık hakkı, haber alma özgürlüğü, ilwtişi özgürlüğü, ticaret yapma hakkı türk telekom tarafından resmen gasp edilmiş durumda. zorlukla ulaştığımız telekom arızada çıkan personelden bilgi almak neredeyse imkansız. söyleyebildiklwri tek şey dilekçe vermeniz halinde hizmet alamadınız günler faturanızdan düşülecektir oluyor. peki çiğnenen anayasal haklarımız ne olacak? alamadığımız sağlık hizmeti yüzünden ateşlen çocuklarım muğla yolunda çwktiklwri yanlarına mı kalacak?
burası egenin göbeği, marmarise 15 dakika mesafede muğla - marmaris karayolu. hava şartlarında sağnak yamur dışında bir şey yok. ne kar, ne don, ne fırtına. peki bu neden oluyor? bölgenin, ilin, ilçenin, köyün siyasileri neden sus pus duruyor? onları seçenler için neden kıllarını kıpırdatmıyor? anlayan biri bana da anlatabilir mi lütfen!


Internet başvurusu yaptim net aldim gelibde baglamadilar 2 hafta olcak ins olur


02523825597 telefona sahibim.her ay son zamanlarda 35 tl gelmekte çok olduğunu düşünüyorum ekonomik paket yada uygun paketten yaparmısınız saygılar tel cebide vereyim 5054027738