Turist Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Temizlik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Turist Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Temizlik

Küçükçekmece, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Tepeüstü, Yeni Mah. İnönü Cad. No:126 Kat 3 Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 425-2245 ara

Hakkında

Turist Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Temizlik:

Turist Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Temizlik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında turiztik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. Şirketin alacak ve borçları için ve bunları teminen bu gayrimenkuller üzerinde başka hakiki ve hükmi şahıslar lehine her derece ve sırada ipotekleri lehte ve aleyhte yapabilir. İrtifaklar tesis edebilir her nevi ayni haklar temin edebilir. Kendi borç ve alacaklarının teminatı olarak hakiki ve hükmi şahısların kefalet ve ipoteklerini kabul edebilir. Gerçek ve tüzel kişilerden ipotekler alabilir bunları devir ve temlik edebilir mevcut ve tesis edilmiş ipotekleri fek ve terkin edebilir. Her nevi menkul rehini ticari işletme rehin mukaveleleri mülkiyeti muhafaza mukaveleleri lehte ve aleyhte yapabilir ve 25. 2. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 435234 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Mart 2000 tarihinde kuruldu. Turist Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Temizlik, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Turi̇st Turi̇zm Otomoti̇v İnşaat Gida Temi̇zli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

tekirdağ bld de çalışıyorum maaşı yatırmayan ve telefonlara çıkıp cevap vermeyen bir şirket ne kadar dürüst ve güvenilir olabilir ki !!!!!bu dolapçılıktan başka ne olabilir?


MAAŞIMIZI ÖDEMEYEN TELEFONLARA ÇIKMAYAN BİR ŞİRKET NE KADAR GÜVENLİ VE BAŞARILI BİR TEMSİLCİ OLABİLİR Kİ !!!!!