Tunçkaya Kimyevi Maddeler Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Tunçkaya Kimyevi Maddeler

Tuzla, İstanbul
Tunçkaya Kimyevi Maddeler

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Organize Deri Sanayi Bölgesi Yan Sanayi Bölümü YA10 Parsel, Aydınlı Mevkii, 34953 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 591-0084 ara

Hakkında

Tunçkaya Kimyevi Maddeler:

Tunçkaya Kimyevi Maddeler Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Her nevi kimyevi maddelerin, kimya sanayiinde kullanılan diğer maddelerin, her nevi zirai ilaç, veteriner ilaçları ve bunların hammaddelerinin, her nevi gıda, gıda hammaddeleri, gıdada kullanılan katkı maddelerinin, her nevi tarım, işlenmiş tarım ürünleri, tarımda kullanılan hammaddelerin, tarımsal ürünlerden elde edilen gıda katkıları, gıda hammaddeleri ve kimyasal maddelerin ithalatını, ihracatını, imalatını, ticaretini ve pazarlamasını yapmak, bu maddeleri işlemek ve değerlendirmek bir veya birkaç işlem yaptırarak satmak ve Şirketin iştigal mevzuu ile ilgili olarak gayrimenkuller almak satmak kiralamak kiraya vermek bina ve tesisler inşa etmek şirket lehine ipotek tesis etmek şirkete sağlanacak krediler ile şirketçe girişilecek taahhütlerin teminatı olarak ipotek tesis etmek fes etmek ve ettirmek menkul mallarını teminat olarak göstermekteminat mektubu almak ve 11. 9. 2002 tarihinde tescil edilen tadil tasarasında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 190998 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Kasım 1982 tarihinde kuruldu. Tunçkaya Kimyevi Maddeler, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan kimya tesisi. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tunckaya.com

Tunçkaya Ki̇myevi̇ Maddeler'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kimya Tesisi

Konum

Bu bölümde Tunçkaya Ki̇myevi̇ Maddeler'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.