Tunaylar Baskül Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tunaylar Baskül

Esenyurt, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Akçaburgaz Mh. 88. Sokak, No: 7, Esenyurt, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 886-3900 ara

Hakkında

Tunaylar Baskül:

Tunaylar Baskül Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü treyler, kamyon, vagon, tartma baskülleri, ibreli baskül, mekanik, otomatik, elektronik baskül göztergeleri ve her türlü ölçü ve tartı aletlerinin imali, imal ettirilmesi, ithali ihracı ve dahili ticaretini yapmak. Her türlü demir ve çelik mamullerinin ithali, ihracı ve dahili ticaretini yapmak. Demir ve çelik başta olmak üzere her türlü madenlerden mamul taşıt aracı karoseri, römork, para kasası, dosya dolapları, soğuk demir işleri, zirai aletler, imali, ithali, ihracı ve dahili ticaretini yapmak ve 6. 12. 1983 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 130736 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Ocak 1975 tarihinde kuruldu. Tunaylar Baskül, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan kantar. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tunaylar.com

Tunaylar Baskül'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kantar
  • baskül
  • kantar
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tunaylar Baskül'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Selamlar Bafor inşaat Kocaelinden yazıyorum envanterimizde 60 tonluk kantarımız vardır yazıcıda sorun var rakamlar okunmuyor dağıtıyor şerit kısmında sorun var gibi geliyor gereğini bilgilerinize rica ederim


Sayın yetkili

Ben Şişli Endüstri Meslek Lisesi,12.Sınıf,Metal Teknolojileri Alanı,Kaynak Dalı öğrencisiyim.Stajerlik için işyeri arıyorum.Stajer eleman alınıyor mu ?

Saygılarımla,İyi çalışmalar


e-mail:[email protected]