Tümotar Tüm Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi

Tümotar Tüm Motorlu Araçlar Ticaret

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hocapaşa Sok. No: 45 Hocapaşa Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 481-6378 ara

Hakkında

Tümotar Tüm Motorlu Araçlar Ticaret:

Tümotar Tüm Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi

Bilumum motorlu araçlar ve otomotiv endüstrisi mamullerinin alım ve satımı. Şirekt amaç ve konusu ile ilgili olarak satış mağazalrı ve şubeler açabilir, tesisler kurabilir, mevcut tesislere ortak olabilir. Yurt içinde ve yurt dışında acentelikler açabilir, bayilikler, mümessillikler verebilir, alabilir, komisyoncular tayin edebilir, konusuna giren işlerle uğraşan yerli ve yabancı şirket, kişi ve müesseselerle ortaklık ve işbirliği yapabilir, bunların mümessilliklerini alabilir şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü menkul gayrimenku haklar iktisap etmek işletmek kiralamak kiraya vermek icabında almak ve satmak başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde her türlü haklar iktisap etmek. şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin ve kefalet alabilir ipotek ve rehinleri fek ve tadil edebilir üçüncü şahısların bankalardan temin edeceği krediler karşılık kefalet ve ipotek alabilir veya verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 183410 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Aralık 1981 tarihinde kuruldu. Tümotar Tüm Motorlu Araçlar Ticaret, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan otomotiv.

Soru & Cevap:

Tümotar Tüm Motorlu Araçlar Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • otomotiv
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tümotar Tüm Motorlu Araçlar Ti̇caret'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.