Tüm Grafik Reklamcılık Matbaacılık ve Kağıtçılık Ticaret Limited Şirketi

Tüm Grafik Reklamcılık Matbaacılık Kağıtçılık

Zeytinburnu, İstanbul
Tüm Grafik Reklamcılık Matbaacılık Kağıtçılık

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:81 D:256 Emintaş Kazım Dinçol San. Sit, 34010 Zeytinburnu Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 613-3363 ara

Hakkında

Tüm Grafik Reklamcılık Matbaacılık Kağıtçılık:

Tüm Grafik Reklamcılık Matbaacılık ve Kağıtçılık Ticaret Limited Şirketi

Şirket özellikle her türlü mal, hizmet tanıtımı ve reklamı mümkün şeylerin yazılı, sözlü, yada görüntülü tanıtımını, reklamını ve duyurusunu yapar Amaç ve konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralayabilir kiraya verebilir devir ve ferağ edebilir ve bunlar üzerinde ipotek ve rehin verebilir bu gayrimenkuller üzerinde irtifk intifa sükna hakkı kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis ve tescil edebilir fabrika idare binaları mağaza depolar açabilir ve inşa edebilir hak ve alacaklarını teminat altına alabilmek için ipotek ve rehin alabilir gerektiğinde bu ipotek ve rehinleri fek devir ve temlik edebilir ve yukarıda sayılan konularda üçüncü şahıslara vekalet verebilir ve şirketin 29. 1. 1996 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 317132 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Ağustos 1994 tarihinde kuruldu. Tüm Grafik Reklamcılık Matbaacılık Kağıtçılık, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan reklam ajansı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tumgrafik.com

Tüm Grafi̇k Reklamcilik Matbaacilik Kağitçilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Reklam Ajansı
  • Dijital Baskı Merkezi
  • Matbaa
  • Serigraf

Konum

Bu bölümde Tüm Grafi̇k Reklamcilik Matbaacilik Kağitçilik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.