Tuana Bitkisel Ürünler Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Tuana Bitkisel Ürünler Kozmetik Gıda İnşaat

Bahçelievler, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mah. Çınar Cad. No: 8 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 925-0808 ara

Hakkında

Tuana Bitkisel Ürünler Kozmetik Gıda İnşaat:

Tuana Bitkisel Ürünler Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü baharat bakliyat şifalı bitkiler çay kuru kahve çekirdek kahve hazır kahve ve benzeri maddeleri almak satmak. Her türlü gayrimenkulun yapımı alımı satımı. Konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul arsa arazi personel lojmanı büro eğitim ve dinlenme tesisleri iş makina ları sarın alır satar kiralar kiraya verir rehin ipotek devir temlik kat irtifakı kat mülkiyeti ve benzeri tapu işlemlerini yapmak ve ticari işletme rehini akdetmek bu işlemleri şirket lehinde veya aleyhinde mülkiyeti üçüncü kişilere ait gayri menkuller üzerinde de yapabilmek aracılık yapmamak şartı ile ayni hakları tesis ve tescil ettirmek. Şirket konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul ve gayri maddi haklar iktisap etmek satmak inşa etmek veya ettirmek işletmek kiralamak kiraya vermek satış mağazası kurmak şirket leh ve aleyhine irtifak ve intifa hakları tesis etmek her türlü menkul ve gayrimenkullerin satış vadi sözleşmesini yapmak şirket menkullerini başkaları lehine rehin etmek şirket gayrimenkulleri üzerinde başkalarına ait menkulleri rehin almak başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunların üzerinde her türlü haklar tesis etmek şirket konusu ile ilgili menkul kıymetlerş alım satımını aracılık yapmamak kaydı ile yerine getirebilir. Şirketin ve üçüncü kişilerin rızasıyla menkul ve gayrimen kul mallarını ipotek edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 782178 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Haziran 2011 tarihinde kuruldu. Tuana Bitkisel Ürünler Kozmetik Gıda İnşaat, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Tuana Bi̇tki̇sel Ürünler Kozmeti̇k Gida İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

Tv programında izlediğim golden bal ürününü sipariş ettim ve bana tuana bal geldi. Ayrıca diğer hediye ürünleri de yoktu. 02129250808 nolu telofonü defalarca aradım ve konutugum kişi tlfnu yüzüme kapatıyor. Bu mu sizin firma anlayisiniz.