Ttnet Anonim Şirketi

TTNET A.Ş. Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul

124 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Esentepe Mh. Salih Tozan Sokak, No: 16, Karamancılar İş Merkezi D Blok 34394, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 306-1000 ara

Hakkında

TTNET A.Ş. Genel Müdürlük:

Ttnet Anonim Şirketi

Şirket meri mevzuata riayet etmek koşuluyla her türlü telekomünikasyon hizmeti sunmak ve/veya altyapısını kurup işletmek amacıyla kurulmuştur, Konusu ile ilgili olmak üzere satış vaadi rehin ticari işletme rehni ve ipotek de dahil olmak üzere taşınır ve taşınmazlar üzerinde ayni ve şahsi hakların tesis edilmesi tapu kütüğüne ve ilgili sicillerine tescil ettirilmesi lehine tesis edilen rehin ve ipoteklerin fek edilmesi alınan her türlü teminattan vazgeçilmesi sahip bulunduğu taşınır ve taşınmazların ipotek rehin ve ticari işletme rehni de dahil olmak üzere kendisi ve/veya üçüncü kişilerin borcu için her ne nam ve şekilde olursa olsun teminat olarak gösterilmesi ve üçüncü kişilerin borcuna kefil olunması. Anasözleşmesinde ve 26. 9. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 641161 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. TTNET A.Ş. Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 124 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir genel müdürlük. Bu genel müdürlük için 124 kişi oy kullandı ve ortalama 3 puan aldı.

Web site adresi: www.ttnet.com.tr

Ttnet A.Ş. Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • iletişim
  • internet
  • şirket
  • genel müdürlük
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ttnet A.Ş. Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhabaalar,
Adıma gönderdiğiniz son 2 fatura yüksek geldi.Telefon taahhütümün bittiği için faturalarımın yüksek geldiğini belirttiniz.Bundan önceki taahhüt ve güncellemelerde telefon ile aranarak bana bilgi veriyordunuz.Verilen bilgiler kapsamında hem telefon hemde internet taahhütümü güncelliyordum.2017 Ocak ayında telefonla arandım.Sadece internet taahhütümün güncellemesi yapılmış.Telefonun yapılmamış.Bu güne kadar hem internet hemde telefon taahhüt güncellemesi ikisi bir yapılıyordu.Telefon güncellemesinin yapılmadığı taahhütümün biteceği zaman hakkında bana hiçbir bilgilendirme yapılmadı.Bilgilendirilme yapılmamasına rağmen fazla fatura kesimi yapıldı.Benim bu problemimim kurumunuz tarafından düzeltilmesini,fazla kesilen faturaların iadesini talep ediyorum.Konuyu BTK ya ilettim fakat BTK ya geri dönüş TTnet A.Ş tarafından henüz yapılmamış.Konu hakkında bilgilendirilmek istiyorum.

İlker GÖKSU
05355566791


Sayın TTNET yetkilisi, 21.04.2017 tarihinde modemimde DSL ve İnternet ışığı yanmadığından dolayı internet altyapısını kullanamamaktayım. Belirttiğim tarihte müşteri hizmetlerini aradım yapılan yönlendirmelerde ve müşteri temsilcisinin müdahalelerinde modemin kaydetmediği tarafıma bildirilerek modemi yapan firmadan destek almamı söylediler. 22.04.2017 tarihinde modem firmasıyla iletişime geçtim DSL ışığı yanmadan yapabilecekleri bir işlemin olmadığını TTNET altyapısıyla ilgili arıza randevusu açtırmamı önerdiler. Tekrar TTNET müşteri hizmetlerini arayarak arıza talebimi belirttim. Akabinde telefonuma arıza talebi alındı 48 saat içinde ilgilenileceği şeklinde mesaj gönderildi. 48 saat geçmesine rağmen dönüş yapılmadığından dolayı müşteri hizmetlerini aradım kayıttan uzmanların gerekli kontrolleri yaptığını arızanın iç hattan kaynaklandığını bu sebeple de ücretli olarak tamirci gönderileceği belirtilmesi üzerine tekrar müşteri hizmetlerini arayarak arızanın modemde de, “TÜRK TELEKOM FİBER ALTYAPISI BURADA” kutusuna kadar olan kabloda da olmadığını bildirdim (Modemimle kutuda komsunun hattına bağladığımda DSL sinyali gelirken benim hatta bağlayınca sinyal alınmamakta). Müşteri temsilcisi ya bu arızayı kapatacağız veya ücretli olarak uzman yönlendireceğiz demesi üzerine 5 günlük mağduriyetimin üzerine gerekli işlemi yapın fakat arızanın kurumunuza ait kutuya kadar olan alanda olduğunu tekrarlayarak konuşmayı tamamladık. Gelen meşaja göre bugün (25.04.2017 tarihinde saat 16:00 da) ücretli olan uzmanlar gelerek arızanın nereden kaynaklandığını buna karşılıkta bana ek ücret çıkartılarak ödemelerime ekleneceği bildirildi. Sonucunu (uzmanların bildireceği arızayı) hayret ve sabırsızlıkla bekliyorum.


5 ay önce türk telekoma dilekçe yazdım telefon kutusu bağlatmalari için halen bir sonuç alamadim ne yapmaliyim lütfen acil yardim edin


Arkadaşlar benimde sıkıntım var hiç kullanılmayan internet için 500 tl fatura çıkarmışlar mahkemeye vericem ve konuşmaları ses kayıtlarını istiycem vegerekirse konuyu basına taşıycam bu resmen dolandırıcılık ve karşınızda muhattap yok sizde hakkınızı arayın adını duyurun bunların yaptığı yasal suç dava açın derim


yaklaşık olarak 2 3 yıllık ttnet abonesiyim bundan 4 ay önce şehirler arası internet taşıtma başvurusu yaptıktan sonra TTNET ZULMÜYLE karşılaşmaya başladım. 1 ayı geçkin bir süre internetimi bağlayamadılar beni aradıklarında 15 günlük süreyi aştıkları için taşıma parası almıycaklarını söylemelerine rağmen 58 tl lik bir fiyat çıkardılar müşteri hizmetlerini aradığımda size öyle birşey demedik diyim üste çıkıp parayı ödettiler. daha sonra 59 tllik bir pakete geçirip size özel indirim yaptık ve 54 tl fatura ödeyeceksiniz dediler 100 gb de kota verdiler. bi kac ay bu şekilde fatura öderkende bi kaç defa işim olduğu için müşteri temsilcisini aradığında yine aynı tarifeyi söylediler. daha sonra 64 tl fatura geldi müşteri hizm. aradığımda bana tarifeniz normalde 120 tl ama biz size 64 tlden kullandırıyoruz gibi bir cevap vererek bana lütuf yaptıklarını ima ettiler. kotamıda 75 gb olarak söylediler yani hem para arttırımı yapıp hemde kotamı düşürdüler. şikayet kaydı oluşturup inceleyelim dediler ama sonuç tahmin edebileceğiniz gibi olumsuz.daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda bu kez kotamın 100gb olduğunu söylediler bir önceki konuşmamda 75 dediniz dememe rağmen yine biz size oyle birşey demedik diyerek beni salak yerine koymaya devam ettiler bu şikaayetiminde bir sonuca ulaşmayacağını bildiğim halde insanları aptal yerine koyan ttnet'i yine ttnet'e şikayet ediyorum saygılarımla !!!


Son iki ayada faturam yüksek miktarda gelmiştir. Bu nedenle internet aboneliğimi bitireceğim. TTNET'i kimseye önermiyorum.


Merhabalar yaklasık 1 senedir TT NET abonesiyim 51. tl lik fatura ucreti oderken birden bu ay 89. tl fatura borc cıkmıstır ve hiç kayıt yaparken kızlık soyadımızıda yanlıs kaydetmiş olduklarından hiç bir şekilde cagrı merkezindende yardım alamıyorum boyle bır fatura cıkmıs olup odemeye zorlanmaktayım bu fatura artısı nedendir yada başka bir guvenlık sorusu yokmu sorun değil cozum istiyoruz sehir dısında oldugum için tt net burolarınada gidememekteyim yardım ve ilgi lutfen


TTNET AŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE,
İSTANBUL

25-03-2015 tarihinde TTNET PLAYSTORE adıyla kullanmış olduğum .....numaralı telefonuma gelen mesajı firma adınıza güvenerek onaylamış bulunmaktayım.ttnet ten gelen mesajı onayladıktan sonra AVEA mobil ödeme mesajı gelince çok şaşırdım.Bu durumu araştırdığımda sizin şirket adını kullanan bilinmeyen şahıslar tarafından dolandırıldığımı öğrendim.Bu konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum.
TTNET AŞ 'den böyle bir hizmet almadığım halde ,benden hizmet bedeli olarak faturama yansıtılan 92.30 tl yi haksız yere alınmış bulunmaktadır.Bu nedenle bir daha üzerime kayıtlı olan ........numaralı telefonuma TTNET PLAYSTORE adıyla mesaj gönderilmemesini aynı, bu konuda kesintilerin yapılmamasını taahhüt etmenizi ve aynı zamanda hizmet almadığım halde haksız yere alınan paramın iadesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.


TT NET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
29 Kasım 2012 Perşembe günü türk Telekom a bağlı bayii işletmecisi bir bayan tarafından arandım bana türk Telekom dan aradığını söyledi bana 2285105 nolu hattıma aid internet kullanmak ister mi siniz dedi bende bu benim ev telefonum iş yerimde internet ve türksel vın kullandığımı söyledim o bayanda ttnet müşterisi olmam teklifinde bulundu bende kendisine iş yerimde telefon hattımın bulunmadığını söyledim bayanda bana kablosuz modem takacağını ve her yerden çekeceğini söyledi bende kendisine Yusuf eline gideceğimi ve orda da çeker mi diye sordum çeker cevabını verdi bende vın gibi özelliğe sahip olduğunu anladım 24 ay taahhütle 2 ay fatura ödememek 10 ay 22 tl daha sonra 36 tl ödemek şartıyla 6 Gb ttnet,i kabul ettim elemanlar modemi iş yeri adresime getirdiler bende kendilerine önce modemi takalım çekiyormu bakalım ondan sonra obone olurum dedim onlarda çeker dediler önce sizi abone yapalım biz gelir takarız çekmezse geri alırız dediler bunlar 2 kişiydiler bunlar işi geciktirdiler cep telefonuma internetimin açıldığına dair mesaj geldi bende kendilerini aradım gelmeyince kendim taktım bir sonuç alamadım ttnet müşteri hizmetlerini aradım teknik servise durumu anlattım onlarda okadar mesafeden çekmeyeceğini söylediler 10gün içinde iptal edebileceğimi söylediler bende bayiiye telefon açtım iptal etmek istediğimi söyledim onlarda işi yokuşa sürdüler iptal edersem 150 lira modem parası ödeyeceğimi söylediler bende kendilerine kullanmadığım internetin ve modemin neden parasını ödeyeyim dedim sonra geldiler senin burda telefonun yokmu dediler ben size olmadığını söylemiştim dedim anlamadıklarını söylediler ve telefona ve yalın internete abone yaptılar yetkililer geciktirmek suretiyle geldiler ve elektrikçiye hat çektirmemi söylediler bende çevremdeki, elektirikçilere söyledim gelemeyiz dediler bir kısmıda söylediğimi anlamadı günler geçti bende canik telekomama merkez telekoma ve müşteri hizmetlerine ibtal dilekçesi vermeme rağmen dikkate alınmadı ve iptalim oluşturulmadı birde fatura geldi hani 2ay fatura gelmeyecekti benim anlamadığım şey altyapı olmadan ve insanlara yanlış bilgi vererek haksız yere kazanç sağlamanın anlamı varmı kullanmadığım şeyin neden parasını ödeyeyim ve iptalim neden gerçekleştirilmiyor ev telefonumunda iptalini istiyorum beni maddi manevi zarara uğrattılar ibtalimin kabulünü ve hakkımın aranmasını saygılarımla arz ederim ayrıca 29 kasımdan itibaren cep telefonumun ve ev telefonumun dinlenmesini arz ederim
Not: daha sonra benim internetimin iptali kabul oldu. Tekrar internet ve modem aldım. Daha önce iptal etmiş olduğum internetin modemini Bayiden geri almalarını istedim. Bayi ise bana bir doküman verdi ve benim haklı göründüğümü ve bütün masrafların kendilerinden kesildiğiniğini söyledi. Fakat avukatlar sürekli beni arayıp modem parası istemektedirler. Ben burada haklı olduğum halde benden neden kullanmadığım modemin parası isteniyor ve geri alınmıyor? Birde affa uğradığım söyleniyor yahu ben suçlumuyumda affa uğrayayım sizce aldananmı suçlu yoksa aldatanmı suçludur hem ben interneti kurmadım ve kullanmadım nasıl suçlu oluyorum neyin affına uğruyorum peki siz benden kullanmadığım modemi geri almadığınız ve benden haksız yere para tahsil ettiğiniz zaman huzuru mahşerde bunun hesabını nasıl ödeyeceksiniz kendinizi nasıl aklayacaksınız benden haksız yere tahsil edeceğiniz para sizi huzuru mahşerde kurtaracakmı hem bir internet için iki tane modem verildiği nerde görülmüş ve neden şu anda kullandığım internete beni obone yapan şahış beni neden yanlış yönlendirdi ben ona bütün bilgileri verdiğim halde neden bana ikinci modemi verdi ve siz bayilerinizi neden denetlemiyorsunuz sahtekar hak hukuk bilmeyen şahışlara neden bayilik veriyorsunuz ayrıca bunun hesabını huzuru mahşerde nasıl vereceksiniz benden nasıl helallık alacaksınız siz şu anda beni işimden alıkoyarak maddi ve manevi zarara uğrattığınızın farkındamısınız ayrıca bunun hesabını nasıl ödeyeceksiniz size tavsiyem miletin cebinden haksız yere para alarak ve haram para yiyerek midenize cehennem ateşini doldurmayınız

İlyas yılmaz ev tel 3622285105 cep tel 5443698482
İş yeri adresi karşı yaka mahallesi terakki sokak no:2 canik samsun
EMAİL ADRES: [email protected]


18 03 2015 tarihinden beri netimde kopmalar var defalarca aradım kimse arızayı gidermedi en sonunda ttnet ten bana ücretli ekip göndericez dendi sokaktaki ttnet kutusunun oksitlenmesinde benim suçum neyki arıza benim tarafımdan ücretli onarılsın lütfen şikayetimi dikkate alın maduriyetimi giderin.saygılar