Troy Proje Yönetim ve Danışmanlık Limited Şirketi

Troy Proje Yönetim Ve Danışmanlık

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mecidiye Cad. No: 37 Mavi Saray Apt. Ferahevler Mh. Sarıyer, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 225-3539 ara

Hakkında

Troy Proje Yönetim Ve Danışmanlık:

Troy Proje Yönetim ve Danışmanlık Limited Şirketi

Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilerle bunlara ait işletmelere banka ve finans kurumlarına Sermaye Piyasası Kanunu kapsamına girmeyen konularda ekonomik mali ticari ve finansmanla ilgili her türlü danışmanlık hizmeti yapmak. . . Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü menkul gayrimenkul iktisap etmek kiralamak kiraya vermek almak aracılık yapmamak kaydı ile satmak sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etme veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek şirket sahibu bulunduğu veya diğer kişi kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir ve bu ipotekleri fekkedebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 547092 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Şubat 2005 tarihinde kuruldu. Troy Proje Yönetim Ve Danışmanlık, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan yönetim danışmanlığı.

Soru & Cevap:

Troy Proje Yöneti̇m ve Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yönetim danışmanlığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Troy Proje Yöneti̇m ve Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.