Tırio Tasarım Pazarlama Dahili Ticaret Selma Mana Akıneri

Trio Tasarım Pazarlama

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Fenerbahçe Mah. Kordon Yolu Sk. No.3/5 Akasya Apt. Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 324-6717 ara

Hakkında

Trio Tasarım Pazarlama:

Tırio Tasarım Pazarlama Dahili Ticaret Selma Mana Akıneri


Trio Tasarım 2005 yılında home-office olarak faaliyete geçti. İlk ürettiği ürünler, hediyelere şıklık katan değişik renk ve ölçekli hediye kutularıydı. O güne dek daha ziyade pastanelerde şekerleme sunumlarında kullanılan benzer kutular, sonraları tüm armağanların sunumunda kullanılmaya başlandı. Trio Tasarım bu konudaki çalışmaları ile bu fikre öncülük etmiştir.

2006 yılında artık yeni bir mekana taşınmış ve yeni ürünler tasarlamaya başlamıştır. Parti Malzemeleri başlığı altında toplanan bu yeni ürünlerin çeşitliliği ise kısa zamanda artmıştır. Ayrıca bu ürünlerin oluşturulmasında da emek güçlerinden yararlanılan çevredeki ev hanımlarına, bu emeklerine karşılık olarak bir katma değer sağlanmıştır. Trio Tasarım bugün dahi devam eden bu faaliyeti ile oluşturduğu sosyal sorumluluk görevinden fazlasıyla mutludur.

Trio Tasarım, Parti Malzemelerinin yanı sıra, yeni oluşturduğu Parti Armağanları başlığı altındaki ürünlerle de bir ilke imza atmıştır. Parti Armağanları, eğitsel nitelikli, herkes tarafından bilinen oyunların minyatür ölçeklerde tasarlanmış modelleridir. Sağlık koşullarına uygun olarak üretilmiş bu ürünlerin görsel tasarım lisansları da alınmıştır.

Parti Armağanları, ailelerin çocukları için düzenlediği kutlamalarda, davete gelen misafir çocuklara armağan edilmesi düşünülerek üretilmiştir. Süsleme ürünü almak için Parti Malzemelerinin bulunduğu reyona gelen bir aile bireyi, aynı reyonda Parti Armağanlarını da bulabilecektir. Hem de Parti Malzemeleri ile aynı fiyatlara. Çünkü her anne ya da baba kendi çocuğuna hediye getiren misafir çocuklara da birer küçük armağan vermek ister. Ancak bu ürünün kullanımı yalnızca çocuklar için değil yetişkinler tarafından da keyifle oynanmakta ve tercih edilmektedir.

Trio Tasarım 2007 yılında, içerisindeki deniz sevgisinden yola çıkarak ahşap gemi modeli imalatına başlamıştır. Bu model kitler laser kesim kontralardan bir araya gelmiş, tam detaylı ve yapım planlarını da içerisinde bulunduran, belli bir ölçek dahilinde küçültülmüş modellerden oluşur. Pirat isimli iki kişilik yelkenli ile başlayan bu serüven, kısa zaman sonra yeni modellerle de devam edecektir.

Trio Tasarım, kurulduğu 2005 yılından beri Educa ve Art Puzzle ürünlerinin genel toptancılık faaliyetini yürütmektedir. Dünyada en çok satan puzzle markalarından birisi olan Educa Puzzle, yetişkin ve çocuk serisi olarak geniş bir koleksiyona sahiptir. Ayrıca sadece ülkemiz için hazırladığı puzzle sayısı da oldukça fazladır. Art Puzzle ise, görselleri ve kalitesi ile pazarda yerini almıştır.

Trio Tasarımın hedefi, kutu yapımı ile başlayan ticaret serüvenine farklı ve keyif veren ürünler katmaya devam ederek çocuk ve yetişkinleri mutlu etmektir.
İstanbul Ticaret Odası'na 593135 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Haziran 2006 tarihinde kuruldu. Trio Tasarım Pazarlama, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan hediyelik eşya dükkanı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.triotsm.com

Tri̇o Tasarim Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hediyelik eşya dükkanı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tri̇o Tasarim Pazarlama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.