Trakya Cam ve Plastik Doğrama Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Trakya Cam Ve Plastik Doğrama A.Ş.

Silivri, İstanbul
Trakya Cam ve Plastik Doğrama A.Ş.

15 kişiden %94'si beğendi (4.7)

İletişim bilgileri

Adres: Selimpaşa Merkez, 34590 Silivri/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 690-6190 ara

Hakkında

Trakya Cam ve Plastik Doğrama A.Ş.:

Trakya Cam ve Plastik Doğrama Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü cam, ayna ile ısı yalıtımı, çift kat cam alım, satımı ve imalatını yapmak. Alimünyum doğrama, demir doğrama, plastik doğrama ile bunların hammadde, yarı mamul, maddelerini almak, satmak ve imal etmek Her nevi gayrimenkul inşa etmek, almak kiralamak devralmak, gerçek ve tüzel kişiler lehine 3. şahısların borçları için ipotek alıp vermek rehin ipotek teminat kefalet irtifak intifa vasair haklar kurmak fek etmek kaldırmak şirket alacakları teminat olarak gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimaddi haklar ile menkul ve gayrimenkul kıymetler üzerinde şirket lehine ipotek temin kefalet rehin irtifak intifa ve diğer bu gibi yahni hakları kabul etmek kurmak kaldırmak feketmek yurt içi ve yurt dışında krediler temin etmektir, şirket leh ve aleyhinde her türlü ayni hakları rehin ve ipotekleri tesis ve fek edebilir ve 27. 5. 1993 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 287391 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Haziran 1992 tarihinde kuruldu. Trakya Cam ve Plastik Doğrama A.Ş., İstanbul, Silivri ilçesinde yer alan kurumsal ofis. Bu mekan toplam 15 oy üzerinden 4.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.trakya-cam.com.tr

Trakya Cam ve Plasti̇k Doğrama A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Trakya Cam ve Plasti̇k Doğrama A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.