Devlet Dairesi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Ortahisar, Trabzon
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü

6 kişiden %70'si beğendi (3.5)

İletişim bilgileri

Adres: İnönü, Hükümet Konağı, 61040 Ortahisar/Trabzon Haritayol tarifi

Telefon: +90 (462) 230-2094 ara

Hakkında

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü: Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Trabzon, Ortahisar ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon, Ortahisar ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 3.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: trabzon.meb.gov.tr

Trabzon İl Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Trabzon İl Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Trabzon il milli eğitim müdürlüğü dikkatine nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum ama ben araklıdan bir veli olarak bu senenin pekte verimli geçtiğini düşünmüyorum sebebinide sorarsanız öğretmenlerin veli toplantısında söylediği bu sadece 3 okulun öğrencileri bir okulda toplanınca dolayısıyla sıkıntılı öğrencilerden müdür ve öğretmenler pekte memnun değil çocuklarımız şikayetçi dolayısıyla olan 8. sınıf öğrencilerine oldu 1. sınıftan beri karnesinin hepsi beş olan oğlum bu sene sınıfta kalma korkusu yasıyo 4 + 4 sistemi nedeniyle çocukların okulu değişti 1. sınıftan beri sabahçı ve öğleci olan okul çocuklarımızı başka okullara gönderip eğitimi tam gün yaptı 1 sene daha sekizleri idare edimezlermiydi ki çocuklar bu yıkımı yaşamasalardı bir sene daha okul sabahçı öğleci olarak idare edemezmiydi bir öğretmenin veya okul yönetiminin aldığı maaşmı önemli veya öğrencilerinin geleceğini düşünmekmi önemli benim çocuğum belki fen lisesini kazanacaktı ama şimdi sınıfta kalma korkusu yaşıyo bırakın lise kazanmayı o çocuğa yazık değilmi yetkililere sesleniyorum bir şey yapılamazmıydı (cevaplarsanız memnun olurum )