Topçular İnşaat Mimarlık Mühendisl. Taahhüt Yapı Malzemeleri Nakliyat Hafriyat San. Tic. Limited Şirketi

Topçular İnşaat Mimarlık Mühendisl. Taahhüt Yapı Malzemeleri Nakliyat Hafriyat San. Tic.

Eyüpsultan, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Saçmacıoğlu Giyim Sanayi İhracat İthalat ve Pazarlama Limited Şirketi Topçular İnşaat Nakliyat Gıda Mobilya Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Topçular İnşaat Nakliyat Gıda Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Topçular İnşaat Sanayi ve Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 617-4041 ara

Hakkında

Topçular İnşaat Mimarlık Mühendisl. Taahhüt Yapı Malzemeleri Nakliyat Hafriyat San. Tic.:

Topçular İnşaat Mimarlık Mühendisl. Taahhüt Yapı Malzemeleri Nakliyat Hafriyat San. Tic. Limited Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü iç ve dış finansman kaynaklarından uzun orta ve kısa vadeli borçlar almak her nevi ticari senetleri ihdas kabul ve ciro eylemek bunların tediyelerini temin etmek için menkul ve gayrimenkul mallarını rehin ve ipotek etmek ve 18. 7. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 289532 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Ağustos 1992 tarihinde kuruldu. Topçular İnşaat Mimarlık Mühendisl. Taahhüt Yapı Malzemeleri Nakliyat Hafriyat San. Tic., İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Topçular İnşaat Mi̇marlik Mühendi̇sl. Taahhüt Yapi Malzemeleri̇ Nakli̇yat Hafri̇yat San. Ti̇c.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi