Toka Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Toka Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şirketi (Genel Merkez)

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Güneşli, Elif Çk. No:1, 34212 Bağcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 474-4300 ara

Hakkında

Toka Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi (Genel Merkez):

Toka Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi


Her türlü konfeksiyon ve tekstil ürünleri ile yan ürünlerinin imalatını yapmak ve başkalarına yaptırmak, bunların gerek toptan ve gerekse perakende alım ve satımını yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak, mezkür ürünlerin imalatının gerekli olan iplik, boya ve bunun gibi hammaddelerin ithalat ve ihracatını yapmak toptan ve perakende alım ve satımını yapmak Şirketin maksat ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkul satın almak, inşa etmek, kısmen veya tamamen kiraya vermek veya kiralamak ayrıca ittifak, intifa sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklara ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapmak, ipotek vermek ve almak kaldırabilmek ve gayrimenkuller üzerinde mükellefiyetli ve mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 279278 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Toka Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi (Genel Merkez), İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan .

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tokatekstil.com.tr

Toka Teksti̇l San. ve Ti̇c. Ltd. Şi̇rketi̇ (Genel Merkez)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Toka Teksti̇l San. ve Ti̇c. Ltd. Şi̇rketi̇ (Genel Merkez)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.