Timtaş İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Timtaş İnşaat

Küçükçekmece, İstanbul
Timtaş İnşaat

24 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5/B (TOKİ Hizmet Binası) 34307, Halkalı -, 34307 Küçükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 669-8391 ara

Hakkında

Timtaş İnşaat:

Timtaş İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Toplu konut alanlarında, sitelerde, apartmanlarda, ortak donatı alanları ile müstakil ve kompleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik, yöneticilik hizmetleri vermek, bu tür faaliyet ile ilgili her türlü proje, müşavirlik, organizasyon ile icrai işlemler yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüd, projelendirme, müşavirlik hizmetleri vermek, sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. Şirket maksat ve mevzusunu gerçekleştirmek üzere şirket amacıyla ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin ve diğer teminatlar verebilir alabilir ipotek ve sair ayni haklar ile şahıs hakları leh ve aleyhte alabilir verebilir feshedebilir leh ve aleyhte ticari işletme rehni akdedebilir feshedebilir ve 5. 11. 2010 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 713406 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Ekim 2009 tarihinde kuruldu. Timtaş İnşaat, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan emlak yönetim Şirketi. Bu mekan toplam 24 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.emlakyonetim.com.tr

Ti̇mtaş İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Emlak Yönetim Şirketi
  • Emlak Müzayedecisi

Konum

Bu bölümde Ti̇mtaş İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.