Tim Elektronik Büro Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tim Elektronik Büro Sistemleri

Esenler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Turgutreis mah. Tekstilkent Ticaret Merkezi A-10 Blok No:40 Esenler-İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 438-5949 ara

Hakkında

Tim Elektronik Büro Sistemleri:

Tim Elektronik Büro Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü elektronik, elektrikli ve mekanik makine, malzeme, araç ve gereçlerin yedek parça ve aksesuarlarının sarf malzemelerinin imalatı, alımı, satımı, ithali, ihracı. . ve Şirketin amaç ve konusunun gerçekleşmesi için her türlü gayrimenkulü iktisap edebilir, kerilayabilir, kısmen veya tamamen kiraya verebilir, satabilir, devir ve ferağ edebilir, bunlar üzerinde kendi ve 3. şahıslar lehine ipotek intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı ve her türlü ayni hakları tesis edebilir, tesis olunan ipotek ve diğer ayni hakları fekkedebilir, şirket alacaklarının tahsili ve temini için ayni ve şahsi her türlü teminatı alabilir veya verebilir, bunlarla ilgili olarak tapu ve diğer dairelerde tescil ve terkin taleplerinde bulunabilir ana mukavelesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 493032 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Mart 2003 tarihinde kuruldu. Tim Elektronik Büro Sistemleri, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan büro makineleri ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Ti̇m Elektroni̇k Büro Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büro makineleri ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ti̇m Elektroni̇k Büro Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.