Thyssenkrupp Asansör Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Thyssenkrupp Asansör A.Ş. - Genel Müdürlük

Kadıköy, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Kaya Sultan Sokak, No: 83, Hayriye İş Merkezi, Kat: 4-5-7, Pk: 34742, Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 571-3700 ara

Hakkında

Thyssenkrupp Asansör A.Ş. - Genel Müdürlük:

Thyssenkrupp Asansör Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yürürlükteki Türk kanunlarına ve mevzuatına riayet etmek kaydıyla asansör yürüyen merdiven yürüyen bant. Şirket amacını gerçekleştirebilmek için idari binalar hangar ve depolar hizmet binaları bunun gibi depolama saklama temizleme ve muhafaza için gerekli tesisleri inşa edebilir veyahut ettirebilir her türlü gayrimenkulü satın alabilir satabilir kiralayabilir veya kiraya verebilir devir ve temlik edebilir yada üzerlerindeki haklarından feragat edebilir ve bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruflarda bulunabilir. Şirket amacını gerçekleştirebilmek için alacağı borç ve kredilere karşılık alacaklı kişi kuruluş yada bankalar lehine ipotek rehin kefalet ve sair teminatlar verebilir bunları fek edebilir ticari işletme rehni yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 429827 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Aralık 1999 tarihinde kuruldu. Thyssenkrupp Asansör A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.thyssen-asansor.com.t

Thyssenkrupp Asansör A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • asansör
  • yürüyen merdiven
  • sanayi
  • şirket
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Thyssenkrupp Asansör A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba ben Kozyatağı uzay sokak ta oturuyorum APİ GROUP ta çalışıyorum.Çay Servis Temizlik [vs] işlerine bakıyorum İş yerim karşıya taşınıyor olmasından dolayı ayrılmak zorundayım Bana uygun eleman arayışınız varsa Lütfen arayabilir misiniz İnternet ten araştırdım yerinizi [RAHATSIZ ETTİYSEM ÖZÜRDİLERİM] İYİ ÇALIŞMALAR 0553 102 55 92 [0536 267 34 86 eşim]