Tezeller Sıhhi Tesisat Malzemeleri İhracat İthalat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tezeller Sıhhi Tesisat Malzemeleri İhracat İthalat

Gaziosmanpaşa, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Karayolları Mah. Kadir Akdoğan Cad. 561 Sk. No:26 G.O, Paşa/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 625-1696 ara

Hakkında

Tezeller Sıhhi Tesisat Malzemeleri İhracat İthalat:

Tezeller Sıhhi Tesisat Malzemeleri İhracat İthalat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurtiçi ve yurtdışında her türlü su armatürlerinin alımı satımı imali ithali ve ihracatını yapabilir ve su armatürleri yapımında kullanılan hammaddeler ve yardımcı malzemelerin alım-satımı, ithali ve ihracatını yapabilir. Faaliyet konusu ile ilgili olarak bataryalar, muslukar, vanalar, ekleme parçaları, flatörler, su bağlantı elemanları, uzatmalar, salmastra gruba, valon, rezervuar iç takımları, ara musluklar; duş için küvetler, bideleri banyo kabinleri, duş kabinleri, pisuvarlar, kloozetler, hela taşları, lavabolar eviyeler bunlar için bölmeler ve yapı elemanları; su ve gaz tesisatları için musluklar; ısıtma tesisatının parçası olan termostatik valflar, tanklar, için seviye kontrol valfleri, dedantörler (regülatörler); otomatik sulama teçhizatı için fiskiyeler, duşlar için ahizeler ve spiral, sıhhi tesisat parçası olan borular, zirai amaçlı sulama makineleri vesair malları imal edilmesi, alım-satımı, ithal ve ihraç yapmak. . ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 798116 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Kasım 2011 tarihinde kuruldu. Tezeller Sıhhi Tesisat Malzemeleri İhracat İthalat, İstanbul, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan kurumsal ofis.

Soru & Cevap:

Web site adresi: ypdflator.com

Tezeller Sihhi̇ Tesi̇sat Malzemeleri̇ İhracat İthalat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Tezeller Sihhi̇ Tesi̇sat Malzemeleri̇ İhracat İthalat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.