Testone Teknoloji Çözümleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Testone - Teknoloji Çözümleri

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Okçumusa Cad. No: 54/197 Menevşe İşhanı Kat: 3 Emekyemez Mh. Karaköy Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 237-8668 ara

Hakkında

Testone - Teknoloji Çözümleri:

Testone Teknoloji Çözümleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Dış ticaret ile ilgili olarak ithalat ve ihracat mevzuatının ithal ve ihracatına izin verdiği her türlü ham madde, cihaz, makina, ekipman, alet edevat, aparat, malzeme, yedek parça, aksam ve aksesuarların, ithali ve ihracatı ile yurt içinde alınıp satılması ve Şirket amaç ve konuları ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul hakları iktisap edebilir, satın alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. Başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve fek edebilir. kendi gayrimenkulleri veya kefili üzerindeki gayrimenkullere şirket aleyhine ipotek tesis ve fek edilmesine izin verebilir. Şirket gayrimenkullerinde 3. şahıslar lehine ipotek tesis edebileceği gibi 3. şahıslara ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine tesis edilecek ipotekleri kabul edebilir ve 2. 11. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 510638 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Aralık 2003 tarihinde kuruldu. Testone - Teknoloji Çözümleri, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan ölçü.

Soru & Cevap:

Testone - Teknoloji̇ Çözümleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ölçü
  • tartı ve kontrol araçları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Testone - Teknoloji̇ Çözümleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.