Termo-heat Isı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Termo Isı Sistemleri Ticaret Ve Sanayi

Kartal, İstanbul
Termo Isı Sistemleri Ticaret Ve Sanayi

11 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Esentepe, Monumento Plaza, Milangaz Cd. No: 75 D:Kat: 3, 34870 Kartal/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 442-9300 ara

Hakkında

Termo Isı Sistemleri Ticaret Ve Sanayi:

Termo-heat Isı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirket gerek merkezinde gerekse yurt ve yurt dışı şubelerinde her türlü elektrikli ev aletleri ve rezistaslarıyla şofben, elektrikli ve gazlı termosifonlarla fırınların elektirikli ızgaralarda bunların teferruatlarının Konusu ile ilgili alet edevat teçhizat ve yedek parçaların ham ve ara maddeleri de dahil olmak üzere imali ithali ihracı alım satımı kiralanmasıdır Şirket yukarıda açıklanan iştigal konusunu gerçekleştirmek amacı ile konusu ile ilgili olmak kaydı ile menkul ve gayrimenkulleri temellük ve tasarruf edebilir. Gerektiğinde satın alabilir. Yeniden inşa edebilir, ettirebilir veya satabilir. Bu mallar üzerinde mülkiyetten gayri ayni hallerle şahsi haklar tesis edebileceği gibi kendi mülkiyetinde olmayan gayrimenkuller üzerinde de kendi lehine mahdut ayni ve şahsi haklar tesis edebilir. Kendisine ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde de rehin ve ipotek hakları tesis edebilir. kendisine ait bu gayrimenkuller üzerinde ayrıca üçüncü şahıslar lehine rehin ve ipotek hakları da tesis ettirebilir ve 23. 9. 1999 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 155523 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Nisan 1981 tarihinde kuruldu. Termo Isı Sistemleri Ticaret Ve Sanayi, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan enerji ekipmanları ve Çözümleri. Bu mekan toplam 11 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ecostar.com.tr

Termo Isi Si̇stemleri̇ Ti̇caret ve Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Enerji Ekipmanları ve Çözümleri
  • Isıtma Ekipmanları Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Termo Isi Si̇stemleri̇ Ti̇caret ve Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.