tepe home

Tepe Home Tepe Nautilus AVM

Kadıköy, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Fatih Cd. Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi No: 1 Kat: 1 D: 77, 34718 Koşuyolu, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 339-2158 ara

Hakkında

Tepe Home Tepe Nautilus AVM: Tepe Home Tepe Nautilus AVM İstanbul, Kadıköy ilçesinde mobilya, mağaza, züccaciye, mobilya mağazası, tepe home. Tepe Home Tepe Nautilus AVM, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan tepe home. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tepehome.com.tr

Tepe Home Tepe Nauti̇lus AVM'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tepe home
  • mobilya
  • mağaza
  • züccaciye
  • mobilya mağazası
  • tepe home

Konum

Bu bölümde Tepe Home Tepe Nauti̇lus AVM'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

15-09-2014 tarihinde sema arısüt adına açılan sipariş 3 gün sonra iptal edilmek istenmiş.Fakat yeşim hanım olaya olumsuz yaklaşmakta ve iptal edilemez denmez daha sonra tamam denmiş .
Fakat 2 gün sonra maalesef ıptal edilemiyor denmiş.Bu oyalama kazanılan zaman değildir.Aksine tepe mobilyaya zarar vermekte ,ilker bey konuşmanın yapıldığı sırada bende yanında idim yeşim, hanım iptalin söz konusu olmadığını tekrarlamış.Fakat sema hanım Türkiyenin önemli bir kuruluşun insan kaynakları müdürü olmasına rağmen mütavazi davranarak çözüm istemiştir..İlker bey çalıştığı firmanın telefonlarını dahi bilmiyorum.demesine rağmen olaya olumsuz yaklaşarak fabrikanın telefonlarınıda bilmiyorum demiştir Aile arasına huzursuzluğa sebep olan bu duruma yardımcı olmanızı önemle rica ediyoruz.Yapılan görüşme sonunda teşhirden alınan ürünün neden iptal olamıyacağını merak ediyorum,Fabrikadan ilker bey bey ve saadet hanım ile görüşülüp durum izah edilerek bunun sorunu yeşim hanım ile görüşüp iptal edebilirsiniz olmasıdır.
Ben sema hanımın kuzeni olarak yardımınız önemle rica ederiz.
teme home natülüs firmasından ilker bey kumaş değşimi yapılacak demiştir.Halbuki siparişte sema hanımın ve eşinin teşhirden alınan bir üründür kumaş değişimi yapılmayacaktır demesi ama ilker bey neden israrla kumaş değişimi istediler demesi nedennnnn telefon----0535 524 09 04 lütfen tüketici haklarında cayma hakkını 1 hafta süre ile kullanma hakkına sahiptir.Söz konusu yeni üretimde olsa kimse dört günde kumaş kaplayıp veremiyeceği gibi oyalamak iyi bir sonuş değidir.Tüketici mahkemesine gerek kalmadan satşı acilen iptal etmenizi rica edeyoruz.