Tempo Otomotiv Kara ve Deniz Vasıtaları Müşavirliği San. Tic. Ltd. Şirketi

Tempo Trafik Müşavirliği

Maltepe, İstanbul
Tempo Trafik Müşavirliği

15 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: N:, Cevizli Mahallesi, Limon Sokak 31 A, 34846 Maltepe/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 445-6382 ara

Hakkında

Tempo Trafik Müşavirliği:

Tempo Otomotiv Kara ve Deniz Vasıtaları Müşavirliği San. Tic. Ltd. Şirketi

Her marka ve nevi otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs, traktör, iş makinaları, bilumum nakil vasıtıları ve motorlu araçlar bayiliği, mümessilliği ile acenteliğini yapmak Otomobil ve otomotiv sanayi başta olmak üzere her türlü hava kara ve deniz vasıtaları iç ve dış ticareti ile bunlara ait yedek parça avadanlıklarının imal, sergileme, toptan ve perakende olarak alım satımı, ithalat ve ihracatı ile dahili ticaretini trafik muameleleri ve müşavirliği yapmak. Her türlü taahhüt ve inşaat hizmetleri ve bunlara ait makina malzemenin mümessilliği, alım ve satımı ile genel olarak turistik faaliyetlerde bulunmak, yurt içi ve yurt dışına insan ve eşya taşınması, kargo ve her türlü turizm işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 379282 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ekim 1997 tarihinde kuruldu. Tempo Trafik Müşavirliği, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan oto galerisi. Bu mekan toplam 15 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: tempootomotiv.sahibinden.com

Tempo Trafi̇k Müşavi̇rli̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Oto Galerisi

Konum

Bu bölümde Tempo Trafi̇k Müşavi̇rli̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.