Tempo Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi

Tempo

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ordu Cad. No: 46 İstanbul Film Stüdyoları Arkası Tempo Plaza Mahmutbey Mh. Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 446-3636 ara

Hakkında

Tempo:

Tempo Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi

Her nevi deri kürk ipek yün pamuk floş ve diğer tabii maddeler, bunların elyafları, iplik kumaş deri kürk v. s. bunlardan ve her türlü maddelerden mamül hazır giyecek eşyaları(hediyelik eşyalar dahil)halı kilim ve bunların hammadde ve malzemeleri tekstil makinaları baskı makinaları her nevi konfeksiyon ve örgü makinaları mekanik alet ve gereçleri bunların yedek parçalarının imalatı dahili alım satımı ithal ve ihracı Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kirayı almak gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek satış mağazaları ve idare binaları inşaa ettirmek veya etmek Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 317807 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Eylül 1994 tarihinde kuruldu. Tempo, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan çorap üreticisi.

Soru & Cevap:

Tempo'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • çorap üreticisi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tempo'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.