Temiz Oto Hurda Metal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Temiz Oto Hurda

Başakşehir, İstanbul

5 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: İkitelli Osb, Güngören - Bağcılar Sanayi Sitesi, 17. Blok, No: 33, Başakşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 671-5650 ara

Hakkında

Temiz Oto Hurda:

Temiz Oto Hurda Metal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü demir, çelik hurdaları ile gemilerin alım satımı ithali ve ihracı ile gemilerin alınması, parçalanması ve hurda olarak pazarlamasının yapılması Şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku için her türlü menkul ve gayrimenkul malları satın alır ve satar, kiraya verir, kiralar, rehin ve ipotek eder, hasılı bunlar üzerinde her ekilde tasarrufi ve iltizami muamelelerde bulunur, şirket menfaatlerinin korunması için üçüncü şahıslardan ipotek alır ve fek eder ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 378465 sicil no ile kayıtlı firma, 10 Ekim 1997 tarihinde kuruldu. Temiz Oto Hurda, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan oto hurdacıları. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Temi̇z Oto Hurda'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto hurdacıları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Temi̇z Oto Hurda'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

626 mazda 1991 ustunde rehin var ve ben araci plakasiz olarak hurdaya vermek istiyorum ilgilenirseniz mail adresimdn ylasabilirsiniz.


626 mazda 1991 ustunde rehin var ve ben araci plakasiz olarak hurdaya vermek istiyorum ilgilenirseniz mail adresimdn ylasabilirsiniz.


selam aradım telefonunuz kullanımda deyil diyor benim kazalı pert olmuş 88 model aracım var hurdaya ayırmak istiyorum aracı teslim etmek gerekiyormuş trafik şübeden ikitelliye teslim edin diyor nasıl ederim ulaşa bilecegim telefonunuz varmı hurda belgesi veriyormusunuz bilgi ve telelefon verirmisiniz 05345861148 telefonum teşekürler


hurdacıların olması iy


405 peugeut dizel çıkma motor