Tem Yönetim Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi

Tem Yönetim Geliştirme Hizmetleri

Beykoz, İstanbul
Tem Yönetim Geliştirme Hizmetleri

9 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Gümüşsuyu, Çiftehavuzlar Cd. No:13, 34820 Beykoz/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 369-1316 ara

Hakkında

Tem Yönetim Geliştirme Hizmetleri:

Tem Yönetim Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında yönetim konuları ve teknik konulardaki gelişmeleri tapi ve uyarlama amacı ile etüdler araştırmalar yapmak bu konularda yerli ve yabancı kişi ve kuruluşlarla işbirliği bilimsel çalışmalar eğitici programlar yapmak bu amaçla düzenlenen programlara katılmak Şirket faaliyetleri ile amaç ve konularının gerektirdiği menkul ve gayrimenkulleri almak, kiralamak; bunlar üzerinde her türlü yasal tasarrufta bulunmak; ekonomik değer kazandırmak üzere gayrimenkulleri üzerinde turizme ve ekonomiye yönelik tesisler kurmak, bunları işletmek, kiralamak, gerektiğinde satmak; alacaklılar lehine ipotek tesis etmek veya şirket lehine rehin ve ipotekler almak, gerektiğinde bunları kaldırmak; satış vaadi sözleşmeleri yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 413358 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Şubat 1999 tarihinde kuruldu. Tem Yönetim Geliştirme Hizmetleri, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan İnsan kaynakları danışma Şirketi. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.temaramasecme.com

Tem Yöneti̇m Geli̇şti̇rme Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnsan Kaynakları Danışma Şirketi

Konum

Bu bölümde Tem Yöneti̇m Geli̇şti̇rme Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.