Telvid Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Telvid Elektronik Sanayi

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mazhar Osman Sok. No: 24 Ferah Apt. Feneryolu Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 414-6600 ara

Hakkında

Telvid Elektronik Sanayi:

Telvid Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her ölçekteki işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar, açık ve kapalı mekanlarla hava, kara, deniz ulaşım araçlarında kullanılan her türlü elektrikli ve elektronik cihazlar ve makinalar, uydu anten sistemleri, kablolu televizyon sistemleri, link hatları, radyo, televizyon alıcı ve vericileri, veri iletişim sistemleri, haberleşme sistemleri, güvenlik ve alarm sistemleri, her türlü telefon, bilgisayar, elektrikli küçük ev aletleri kişisel bakım ürünleri ile bunların aksesuar ve donanımlarının ithalatı, ihracatı, alımı, satımı ve tesisini yapmak, teyp, video kaseti, CD bakım onarım ve kaydı bütün bunlarla ilgili montaj tamir ve bakım için servis hizmeti vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 445274 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Eylül 2000 tarihinde kuruldu. Telvid Elektronik Sanayi, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan elektrikli ev aletleri bakımı ve onarımı.

Soru & Cevap:

Telvi̇d Elektroni̇k Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrikli ev aletleri bakımı ve onarımı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Telvi̇d Elektroni̇k Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.