Telekurye Dağıtım ve Kurye Hizmetleri A.Ş. - İzmir Şubesi

Telekurye İzmir Bölge Müdürlüğü

Konak, İzmir

(3)

İletişim bilgileri

Adres: 1. Sanayi, 2825. Sokak, No: 1, Çamdibi, Konak, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 461-5101 ara

Hakkında

Telekurye İzmir Bölge Müdürlüğü: 11.01.2007 tarihinde 1168671 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Telekurye Dağıtım ve Kurye Hizmetleri - İzmir Şubesi, halen İzmir'in Bornova ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Telekurye Dağıtım ve Kurye Hizmetleri A.Ş. - İzmir Şubesi'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 54 - POSTA VE KURYE FAALİYETLERİ Telekurye İzmir Bölge Müdürlüğü, İzmir, Konak ilçesinde yer alan kurye. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Telekurye İzmi̇r Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurye

Konum

Bu bölümde Telekurye İzmi̇r Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bu kadar kötü hizmet ancak olabilir. turkcell bu şirketle nasıl çalışıyor anlayamadım.


Telekurye kurye hizmeti bana gelmesi gereken postayı 20 günü aşkın süredir adrese ulaştıramamıştır. Geldik adresinizde bulamadık standart cevap dillerden düşmemekte ama ne hikmetse geldiklerini belirtir ne bir işaret nede bir not bırakmaktalar. Gelindiğine inanmıyorum. Randevulaşmak için telefon ettiğimde bana bildirdikleri randevu zamanı "3 gün içinde". Bu devirde bu hassasiyet, helal olsun.