Yapı Malzemeleri Mağazası

Tekzen

Yenişehir, Mersin
Tekzen

213 kişiden %72'si beğendi (3.6)

İletişim bilgileri

Adres: 2 Akkent Mahallesi Kipa Alışveriş Merkezi, Hüseyin Okan Merzeci Blv No:759 D:759, 33160 Yenişehir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (324) 341-3700 ara

Hakkında

Tekzen: Tekzen Mersin Mersin, Mezitli ilçesinde market, tekzen market, yapı marketi, market. Tekzen, Mersin, Yenişehir ilçesinde yer alan yapı malzemeleri mağazası. Bu mekan toplam 213 oy üzerinden 3.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Yapı Malzemeleri Mağazası. Bu yapı malzemeleri mağazası için 213 kişi oy kullandı ve ortalama 3.6 puan aldı.

Web site adresi: www.tekzen.com.tr

Tekzen'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Malzemeleri Mağazası
  • Mobilya mağazası

Konum

Bu bölümde Tekzen'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

tekzenden tek kuruşluk alışverişim varmı hatırlamıyorum ama koçtaş olsun ikea olsun mobilya almışlığım var ve hepsi montaj için ücret talep ediyorlar. Sokak arası işletmelerin neredeyse hiç bir tanesi ücret istemiyor. Bende onları tercih ediyorum son bir kaç yıldır.


magzanızı hıc sevmedım bır malı aldıgım zaman neden montaj ucrettı ıstenıyor bu haksızlık hıc bu yerde montaj ucettı ıstenmıyor sızın ozellıgınız ne ayrıca gelıp yapmalarını ıstemem halın de benden 30 mılyon ıken 45 mılyon ıstenıyor ????????????????????????????


tekzen mağaza içinde kırılan bir ürünün parasını dürüst davranıp gösterdiğiniz zaman bile direk ürünü kasadan geçirip ürünün parasını tahsil ediyor.Üstelik cahilce ve kaba bir üslupla.Hem de bunu 7Liralık bir ürün için yapıyor.Yani müşteri kaymetmeyi göze alıyor ama 7Liradan vaz geçmiyor .Buradan çocuklarıyla Tekzeni gezen bütün öğretmen arkadaşlarıma sesleniyorum Asla Tekzeni dolaşmayın çünkü küçük kazaların faturasını pahalıya ödersiniz.Ayrıca dürüst davranıp ürünü gösterdiğiniz için enayi yerine konuyorsunuz.Olmadı TEKZEN bunu bana yapmamalıydın.