Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. - İzmir Gaziemir Optimum Avm Teknosa Şubesi

Teknosa İzmir Gaziemir Optimum AVM

Gaziemir, İzmir

5 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Beyaz Evler Mahallesi İzmir Optimum Outlet No: B2k-27 Gaziemir, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 273-8030 ara

Hakkında

Teknosa İzmir Gaziemir Optimum AVM: Teknosa İzmir Gaziemir Optimum AVM İzmir, Gaziemir ilçesinde teknoloji mağazası, elektronik, mağaza, teknosa. Teknosa İzmir Gaziemir Optimum AVM, İzmir, Gaziemir ilçesinde yer alan teknosa. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Teknosa İzmi̇r Gazi̇emi̇r Opti̇mum AVM'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • teknosa
  • teknoloji mağazası
  • elektronik
  • mağaza
  • teknosa

Konum

Bu bölümde Teknosa İzmi̇r Gazi̇emi̇r Opti̇mum AVM'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

iyi günler acaba elinizde poineer s-21w subwoofer varmı.varsa dinleme şansımız varmı.teşekkürler.telle ulaşamadığım için mail attım.


yeni casper laptop aldım. yanında kurulum paketide vardı onu da aldım. ömür boyu bu paketi kullanırsınız dediler. pakette bütün ücretsiz programları yükleriz dendi. ama istediğimiz bir program var neksiz diye onu yüklemiyorlar bulabilirsek yükleriz deniyor. BU NASIL PAKET ANLAMADIM. ALDIGIM BÜTÜN ÜRÜNLERİ İADE EDECEGİM.


arkadaşlar müşteri hizmetlerinizi arıyorum 3 tane şubenizi aradım hepsinde yüzümüze telefonlar kapanıyor rica ediyorum yetkili arkadaşlar ilgilensin bu firmanın bi prestiji var müşteri temsilcisi arkadaşlar o telefonun başına ne diye oturuyor onu anlamıyorum???


iki saattir uğraşıyorum bir türlü müşteri temsilcisine ulaşamadım hatta konturüm bitti iş satın caya kadarmış hiç kimse arkasında değilmiş birde sabancı güvencesinde imiş.


sayın yetkili arkadaşım15-11-2013de sizden personeleniz batuhan ilgilendi eşim ve bana lG led 119 çok güzel bir sunumla anlattı bizi ikna etti ona burdan tşk ediyorum TV almaya karar verdik ödememizi yaptık 16-11-2013 akşam saat 08 geçiyordu servis getirdi hızlı bir şekilde kurdu hızlı bir şekilde tanıtımını yaptı yükleme yapılırken teslimat formunu imzalattı gittiler buraya kadar herşey güzel.ben bu led tv almamıın sebebi yurt dışındaki ahbap ve akrabalarımla görüntülü kısada olsa yapabilmek bana anlatırken hepsini yapabileceğim söylendi ama bir türlü beceremedim herkes birşeyler söylüyor ben bunun yanlışolduğuna karar verdim sizin böyle güzel bir tv yi satış sonrası tv kullanmayı uygulamalı ve nerelere bağlantı kurulacağını ve çalışır bir şekilde uygulamanızı.ve yardım etmenizi rica ediyorum bu dediklerim size bir kazanç olarak dönceğine eminim reklamınnız olur ürünü satana kadar değil,satış sonrası memnuniyete kadar ???? ilginiz için teşekkürler batuhan beye slm,lar ha şuanda daha kulla görüntülü görşmeyi yapamıyorum?