Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İçerenköy Carrefoursa Avm Teknosa Şubesi

Teknosa İçerenköy CarrefourSA

Ataşehir, İstanbul
Teknosa İçerenköy CarrefourSA

241 kişiden %70'si beğendi (3.5)

İletişim bilgileri

Adres: İçerenköy, Kayışdağı Cd. No:2, 34752 Ataşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 448-0502 ara

Hakkında

Teknosa İçerenköy CarrefourSA:

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İçerenköy Carrefoursa Avm Teknosa Şubesi

Şirket yurt içi ve yurt dışında yerleşik gerçel ve tüzel kşilerin ticari mümessillik acenta ve distribütörlük ve her türlü emtianın ithalat ve ihracatını alımını satımını ve transit ticaretini yapmak ve 8. 5. 2001 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 707330 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Ağustos 2009 tarihinde kuruldu. Teknosa İçerenköy CarrefourSA, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan elektronik eşya mağazası. Bu mekan toplam 241 oy üzerinden 3.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Elektronik eşya mağazası. Bu elektronik eşya mağazası için 241 kişi oy kullandı ve ortalama 3.5 puan aldı.

Web site adresi: www.teknosa.com

Teknosa İçerenköy Carrefoursa'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Elektronik eşya mağazası

Konum

Bu bölümde Teknosa İçerenköy Carrefoursa'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İçerenköy CarefourSA daki Teknosa mağzasından 21.09.2014 tarihinde philips marka 118cm boyutunda çok beğenerek bir televizyon aldım. Ödemeyi bankamatik karttan aynı gün tek çekim şeklinde gerçekleştirdim. Satın alma işlemi sırasında herhangi bir uydu kablosu ihtiyacım olup olmadığını sordum. Philips servisinin herşeyi hallettiği ve böyle bir kablo satın almam gerekmediği söylendi. Televizyonum satın alma tarihimden 33 gün sonra, satış yapan kişileri açıp ciddi şekilde uyarma sonucunda ancak teslim edildi. Bu arada tam 30 . günde hastalarımın randevularını iptal edip eve gelerek beklediğimi ve teslimatın olmadığını da belirtmeliyim. Bu aşamadan sonra arayıp ciddişekilde uyarmak durumunda kaldım zaten. Teslimat günü gelen arkadaş, televizyonu kartondan çıkarıp sehpama yerleştirip gitti. Uydu kablosu gerektiğini televizyonu kuramayacağını, uydu kablosu aldıktan sonra bir elektrikçiye televizyonu kurabildireceğimi ifade etti. Bu arkadaşın yaptığını ben kendimde zaten yapabilirdim. Teknosa firmasını saygın ve güvenilir bir firma olduğu için tercih etmiştim. Ne kadar yanıldığımı, hiçbir şekilde iş ciddiyeti olmadan satış yapıldığını üzücü bir şekilde öğrenmiş oldum. Bir daha bu bayiden alışveriş yapmam söz konusu bile değil, yakın çevremi ve arkadaşlarımı da bu yaşadıklarım konusunda biligilendirdim.