Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Üsküdar Capitol Avm Teknosa Şubesi

Teknosa - Capitol

Üsküdar, İstanbul
Teknosa - Capitol

256 kişiden %70'si beğendi (3.5)

İletişim bilgileri

Adres: Altunizade Mh Capitol AVM, Mahir İz Cd. No:64 D:1. Kat, 34662 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 651-2108 ara

Hakkında

Teknosa - Capitol:

Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Üsküdar Capitol Avm Teknosa Şubesi

Şirket yurt içi ve yurt dışında yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin ticari mümessillik acenta ve distribütörlük ve her türlü emtianın ithalat ve ihracatını alımını satımını ve transit ticaretini yapmak ve 8. 5. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 707316 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Ağustos 2009 tarihinde kuruldu. Teknosa - Capitol, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan elektronik eşya mağazası. Bu mekan toplam 256 oy üzerinden 3.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Elektronik eşya mağazası. Bu elektronik eşya mağazası için 256 kişi oy kullandı ve ortalama 3.5 puan aldı.

Web site adresi: www.teknosa.com

Teknosa - Capi̇tol'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Elektronik eşya mağazası

Konum

Bu bölümde Teknosa - Capi̇tol'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ÖNCELİKLE TEKNOSAYA OLAN GÜVENİMİ SARSTINIZ Kİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİNİ SİZDEN ALMAK KONUSUNDA HASSAS İDİM .ŞÖLEKİ 2013 YILINDA MAĞAZANIZA YAPTIĞIM ZİYARETTE SAMSUNG MARKA TABLET TEŞHİR EDİLİYOR İDİ UYGUN BİR FİYAT ARALIĞINDA İDİ ANCAK SATICI ARKADŞLA YAPTIĞIM SÖZLÜ DİYALOGDA KENDİSİNE BU TABLETİN TELEFON 3 G ÖZELİĞİNİN OLUP OLMADIĞINI SORDUĞUMDA OLMADIĞINI BEYAN ETTİ PEKİ BÖLE BİR TABLETİN VAR OLUP OLMADIĞINI SÖLEDİĞİMDE FİYATININ FARKLI OOLDUĞUNU ANCAK DEPOYA BAMASI GEREKTİĞNİ SÖLEDİ BEKLEDİM VAR OLDUĞUNU BELİRTİİ VE BENDE AYRICA SİM TAKILDIĞINDA 3G Lİ GÖRÜŞME YAPABİKECEĞİM VE TELEFON ÖZELLİKLERİNİDE BARINDIRDIĞINI BİLDİRMESİ ÜZERİNE ÖLE SANDIĞIM TABLETTE ANLAŞMA SAĞLADIM VE SATIN ALDIM TAKSİDİM YENİ BİTTİ ANCAK BU ZAMAN KADAR BUNUN TELEFON VE 3 GLİ OLDUĞUNU TEST ETMEDİM GEREK DUYMADIM AYRICA KULLANDIM TELEFON ESKİ KARTIDA NORMAL BOYUTTA OLDUĞUNDAN DENEYEMEZDİM .BUGÜN TİTİBARİYLE ARKADAŞIMIN BANA KULLANMADIĞI SAMSUNG S3 HEDİYE ETMESİ VE ONA GÖRE SİM KART ALMAK DURUMUNDA OLDUĞUMDAN BUNU TABLETİMDEDE DENEMEK İSTEDİM SONUÇ ALAMADIM SAMSUNG YETKİLİ SERVİSİ ARADIM ÖZELLİKLERİNİ BELİRTİTİM BU TABLETİN SİM KART YUVASININ OLDUĞUNU ANCAK 3G VE TELEFON ÖZELLİĞNİN OLMADIĞINI ÖĞRENDİM ŞOK OLDUM BU YANLIŞIN DÜZELTİLMESİNİ RİCA EDİYORUM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİZİ ARADIM BANA DÖNECEKLERİNİ SÖLEDİLER SİZİDE BU ONUDA BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNMASINI SİZDEN RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA.