Sivil Toplum Kuruluşu

Tekirdağ Ticaret Ve Sanayi Odası

Süleymanpaşa, Tekirdağ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası

165 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Çiftlikönü Mahallesi, Atatürk Bulvarı Nu.: 16, 59030 Süleymanpaşa/Tekirdağ Haritayol tarifi

Telefon: +90 (282) 261-2171 ara

Hakkında

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası: Tekirdag Ticaret ve Sanayi Odası Tekirdağ, Süleymanpaşa ilçesinde ticaret odası, oda, sanayi odası, ticaret odası, ticaret ve sanayi odasıtekirdağ, tekirdağ merkez. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Tekirdağ, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan sivil toplum kuruluşu. Bu mekan toplam 165 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Sivil Toplum Kuruluşu. Bu sivil toplum kuruluşu için 165 kişi oy kullandı ve ortalama 4.2 puan aldı.

Web site adresi: www.tekirdagtso.org.tr

Teki̇rdağ Ti̇caret ve Sanayi̇ Odasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Teki̇rdağ Ti̇caret ve Sanayi̇ Odasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Biz Bulgaristan Burgas şehrinden NOAGRO şirketiyiz ve tarım gıda yürünleri iracatını uapmaktayız -buday, mısır, ay çiçeyi, kanola ve kepek gibi ürünleri 3000 ve 5000 tonluk gemilerlen Burgas limanından iracat yapmaktayız. İlgisi olan şirketlere duyurulur. Tüm ilgilenen şirketlere önceden teşüküelerimizi sunarız. Tel numaramız 00 359 885 909 738 mail adres:[email protected]


iş yerlerinin bilhassa yiyecek içeçek satan köfteci, çay bahçesi, kafe gibi yerlerde fiyat tarifesi ( varsa bile gözle görünür yerde değil) bir çoğunda yok. fiyatlar çok uçuk örnğ, 1 bardak çay 0.75 krş ile 2.00 tl ara sı değişiyor hemde yan yana olan mekanlarda 10 adet köfte 7 tl ile 18 tl arası değişiyor. bunları denetlemek kimin işi? Tekirdağ bence Türkiye nin en pahalı şehri. yazıktır binlerce insan ama gezmek, ama transit olarak Tekirdağ a geliyor. KÜSTÜRMEYİN BU İNSANLARI,


dijitel ehliyet için