Groupe Seb İstanbul Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi

Tefal Türkiye - Genel Müdürlük (Groupe Seb)

Şişli, İstanbul

8 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Dereboyu Caddesi, Bilim Sokak No: 5, Sun Plaza, Kat: 2, Pk: 34398, Maslak, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-4050 ara

Hakkında

Tefal Türkiye - Genel Müdürlük (Groupe Seb):

Groupe Seb İstanbul Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi


İstanbul Ticaret Odası'na 305182 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ekim 1993 tarihinde kuruldu. Tefal Türkiye - Genel Müdürlük (Groupe Seb), İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan elektrikli ev aletleri. Bu mekan toplam 8 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tefal.com.tr

Tefal Türki̇ye - Genel Müdürlük (Groupe Seb)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrikli ev aletleri
  • ev aletleri
  • şirket
  • firma
  • genel müdürlük
  • tefal
  • elektrikli ev aletleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tefal Türki̇ye - Genel Müdürlük (Groupe Seb)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

2013 YILINDA BAHADIR SİVRİKAYA ADINA,ULTIMATE 3000 ANTI-CALC ÜTÜ ALDIM.GARANTİ SÜRESİ BİTMİŞ OLSA BİLE, ÜTÜYÜ BİR İNCELEMENİZİ İSTİYORUM.BEN ELEKTRİK,ELEKTRONİK MEZUNUYUM VE 30 YIL SÜRE, BİR FİİL BU İŞİ YAPTIM.REZİSTANSLA ,KONNEKTÖRÜN BİLEŞİM YERİNDEN BAŞLAYAN TEMASSIZLIK VEYA ZAYIF İRTİBAT,KONNEKTÖRÜN YANMASINA VE ÜTÜNÜN REZİSTANSININ UÇ NOKTALARININ YANMASINA SEBEBİYET VERMİŞTİR(BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM)BİRDE YANGIN TEHLİKESİ ATLATILMIŞTIR.BAIRKÖY SERVİS NOKTASI HEMEN PROPLEMİ ÇÖZDÜ,HERZAMANKİ GİBİ KULLANIM HATASI,BANA GÖREDE İNCELENMESİ GEREKEN ÖNEMLİ BİR KONU.BURDA SÖZ KONUSU OLAN ARZADAN DAHA ZİYADE YANGIN TEHLİKESİ.SİZDEN ÜRÜNÜN İNCELENMESİ İÇİN GÖNDERECEĞİM BİR ADRES VE TLF NUMARASI.BENİM TELEFONUM HAKKI TOPRAK 05333205274 SAYGILARIMLA


Tefal tost makinasini Atasehir servisinize verdim. Rezistansı bozuktu ve yapıldı. Ancak eve geldiğimde tepsilerin serviste baska makina ile karıştığını gordum, tost makinası kapakları birbirine oturmuyordu. Bana telafisi için yenileri vereceklermiş. Sürekli bekletiyorlar. Hep aynı cevap! Ancak magdur ediyorlar, bu nasıl bir servistir????


tefalden 4 ay önce düdüklü tencere aldım.üzerindeki zaman sayacı çalışmadığı için altını kısmakda geciktim ve ürün deforme oldu.yetkili servise götürdüm sarp malzeme diyerek garanti kapsamına girmiyor dediler 400 tl ye yakın bir tencere,kapak ve özelliği sayaç olduğu için bu ürünü aldığımı tefal markaya güvendiğim için aldığımı bunun kullanım hatası olmadığını genel merkezi arıcamı söylememe ragmen genel müdürlüğe notu kullanım hatasından dolayı deformasyon diye not düşmüşler ve bana 42 tl lik sayaç için red cevabı geldi.son defa size yazıyorum bunu tefale yakıştıramadım ve yeni sayaç verilmez ise tüketici derneğine şikayetci olacam tüm medayayada duyurucam üzülerek...saygılar


tefal buhar kazanli utu aldim.fakat hic memnun kalmadim.iyi markasiniz diye size guvendik ama hic hos olmayan seyler yasattiniz.servisteki utumden onbes gundur haber yok.musteri hizmetinizde iyi deil servisiniz de iyi degil urununuz de. kurumsal bir firma olmaniza ragmen tefal sirketindeen gerekli alaka musteriye gosterilmiyor.sigortali urun almamiza ragmen bizi magdur ettiniz.lutfen artik sorunumuzla ilgilenen birisi ciksin karsimiza.utumu geri iade mi alirssiniz yoksa tamir mi edersiniz bir haber verin artik.


Muster I hizmetlerinizde gorevli gökhan isimli sahisla yaptigim 21.10.2014 tarihli 14:10 daki gorusmeyi say in yetkililer lutfen dinleyin.


sayın ilgili,1995 yılından beri tefal marka ürünlerinizi kullanmaktayız.eylül 2014 ayı son haftasında İZMİR'de bulunan bir TEFAL bayinizden,son üretiminiz olan TEFAL marka FV 9650 EO Ultımate anti calc 500 model 2600W 210gr buhar basıncı olan ütününüzü markanızı güvendiğim için tercih ederek aldım.fakat bana verilen yeni ütünüz ya arızalı veya ürettiğiniz bu modelde teknik bir problem var.çünkü su haznesindeki suyu soğuk iken ve ısınınca akıtıp boşaltıyor.19 yıldır kullandığım tefal ürünü değişik modeldeki ütülerinizde hiçbir zaman böyle bir durumla karşılaşmadık.kurumsal ve uluslararası bir firma olmanız nedeniyle bu durumla ilgilenerek çözeceğinize ve gerekeni yapacağınıza yürekten inanıyorum.ütüyü aldığım bayiye ilettim sonucu bekliyorum.


Balıkesir merkez tefal bayisinden 2 gün önce roventa el süpürgesi aldım ve eve geldiğimde süpürgenin ağır olduğunu pratik olarak işimi zorlaştıracağını düşündüm ve geri götürüp cayma hakkımı kullanmak istedim ve böyle bir hakkım olmadığını söylüyorlar .Kapıdan çıkıncaya kadar mı sorumluluk bilmek istiyorum. Uluslararası genel merkezine ulaşacağım tefalin ve şikayet edeceğim. Çünkü ürünlerine zarar vermedim paramın olumsuz şekilde harcanmasını istemiyorum.


Buhar kazanlı ütümü servise tamire verdim 19.06.214 tarihinden butara hala tamir edilemedi bu nasıl servis anlayısı nasıl hizmet anlamayamıyorum servise tüketici haklarını arayayım dedigimde ozaman sikayet bazına girer isiniz dahada zorlasır diyorlar daha nasıl zorlastıracaksinız 2 aydır hala bir gelisme yok tüketici hattınızı aroyorum kontürol edip 1 veya 2 gün içinde dönecem diyorlar bıktım artık cok pismanım ütünüzü aldıgıma gastecileri cagırıp servisin önünde ütüyü yere calmak istiyorum bukadar baska da bir diyecegim yok.