Devlet Dairesi

TC Konak Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi SODAM

Konak, İzmir
TC Konak Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi SODAM

İletişim bilgileri

Adres: Akdeniz, 1343. Sk. No.31, 35210 Konak/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 489-9389 ara

Hakkında

TC Konak Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi SODAM: Konak Kaymakamlığı İzmir, Konak ilçesinde kurum, kaymakamlık. TC Konak Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi SODAM, İzmir, Konak ilçesinde yer alan devlet dairesi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.konak.gov.tr

Tc Konak Kaymakamliği Sosyal Dayanişma Merkezi̇ Sodam'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Tc Konak Kaymakamliği Sosyal Dayanişma Merkezi̇ Sodam'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Barbaros Mahallesi Karataş Lisesi karşısı 360 sok. hamam sokağında yıkık evde kalan Serdar isimli şahıs hakkında şikayetler vardır .Geceleyin bağırdığı .Allaha küfrettiği,boş evi yaktığı,oto park içinde ateş yaktığı ,Atatürk Bayrağını yaktığı,otobüs durağı camını kırdığı ,komşunun evini yıktığı,Arabaları boydan boya çizdiği hakkında çevrede yaşayanlar tarafından şikayet edilmektedir.Mahalleli nereye müracaat edeceği konusunu bilmediklerini söylemişlerdir.
Bu kişinin akli dengesinin bozuk olduğu görülmektedir.Tedavi edilmesi için ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi edilmelidir .tedavi edilmediği takdirde çevreye daha çok zarar verebilecektir.Gereği Bilgilerinize arz olunur .Saygılarımla Meziyet Gündüz
[email protected]
tel.No:05053988825

Not :Şikayette bulunan kişi Cem Dobak Te:0530 937 2743