okul

Taşdelen İMKB Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi

Çekmeköy, İstanbul

5 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Taşdelen Mh. Sırrı Çelik Bulvarı, No: 1, Taşdelen Çekmeköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 312-5248 ara

Hakkında

Taşdelen İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi: Taşdelen İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi İstanbul, Çekmeköy ilçesinde okul, endüstri meslek lisesi, meslek lisesi, lise, devlet okulu, okul. Taşdelen İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, İstanbul, Çekmeköy ilçesinde yer alan okul. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: tasdelenimkb.meb.k12.tr

Taşdelen İmkb Tekni̇k ve Endüstri̇ Meslek Li̇sesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • okul
  • endüstri meslek lisesi
  • meslek lisesi
  • lise
  • devlet okulu
  • okul

Konum

Bu bölümde Taşdelen İmkb Tekni̇k ve Endüstri̇ Meslek Li̇sesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Açık öğretim lisesi okuyorum ama akşam lisesine başvuru yaparak geçiş yapmak istiyorum eğer ki olursa hafta içi ve ya hafta sonu gelirim bu konu hakkında bütün bilgileri almak istiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem.


acık ögretimde okuyorum ve teknik ve meslek lisesine gitmek istiyorum sizin okulunuza nasıl kaydımı aldırabilirim ve ders saatleri hangi gün ve saatler arasındadır en yakın zamanda bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla


Bu sene geçti ama önümüzdeki senelerde 70 diploma puanı üstü ögrenci alınmalı çok disiplinsiz diger okullara göre


hangi okula çıktığım


acık ögretim genel lise okuyorum meslek metal bölümüne gece bilirmiyim alacagımız egitm ğünler akşamı cumartesi veya pazarmı hafta ici şalışıyoruz geciş olursa şartlar ne bilği verirseniz sevinirim