Tasarım Med Tıbbi Mamuller San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tasarım Med Tıbbi Mam.San. Ve Tic.Ltd.Şti.

Eyüpsultan, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Topçular Mh. Topçular Caddesi, No: 3 Eyüpsultan, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 674-2244 ara

Hakkında

Tasarım Med Tıbbi Mam.San. ve Tic.Ltd.Şti.:

Tasarım Med Tıbbi Mamuller San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tıbbi, cerrahi, ortopedi ve travmatolojide kullanılan aletler, cihazlar ve sarf malzemeler bu meyanda;genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, el cerrahisi, çene cerrahisi, üroloji, jinekoloji, doğum, biopsi, otopsi, mide, bağırsak, rektum, akciğer, böbrek, karaciğer, kalp vs. ameliyatlarında kullanılan muhtelif cins bistüriler, cerrahi makbuzlar, pansetler, hamostatik pensler, sondalar, otomatik ve normal ekartörler, sutur iğneleri ve benzeri ameliyat alet ve cihazları. . . . imali ve bunlarla ilgili mamul, yarı mamul, hammadde ithalatını, ihracatını, dahili ticaretini, satışını ve pazarlamasını ve taahhüt işlerini yapar, yurtiçi ve dışında fason işleri yapabilir ve yaptırabilir. Şirket amaç ve konularanı geliştirmek için gayrimenkul alabilir satabilir ve inşa edebilir ve bu gayrimenkul için ipotek ve rehin tesis edebilir 4. 7. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 367364 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Mart 1997 tarihinde kuruldu. Tasarım Med Tıbbi Mam.San. ve Tic.Ltd.Şti., İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan medikal. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Tasarim Med Tibbi̇ Mam.san. ve Ti̇c.ltd.şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • medikal
  • tıbbi araç
  • medikal
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tasarim Med Tibbi̇ Mam.san. ve Ti̇c.ltd.şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhabalar bizler 20 yıllık fırmayız iso 9001 belgemiz mevcut fason üretimler yapmaktayız.12 adet cnc kayar otomatlarımız mevcut sizlere hizmet etmek isteriz sağlık sektörünede üretim yapmaktayız