Tarmak Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tarmak Teks.San.Ve Tic.A.Ş.

Maltepe, İstanbul
Tarmak Teks.San.Ve Tic.A.Ş.

İletişim bilgileri

Adres: No:12, Değirmen Yolu Cd., 34840 Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 575-2617 ara

Hakkında

Tarmak Teks.San.Ve Tic.A.Ş.:

Tarmak Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tabii, suni, sentetik elyaftan veya bunların karışımından her nevi tops ve iplik imal etmek, bu ipliklerden her nevi pamuklu, yünlü, ipekli ve sentetik tekstil ürünleri ile tabii ve suni derilerden, kürklerden özellikle spor giyimine ve bu meyanda diğer her çeşit giyim eşyasına taalluk edenlerin konfeksiyon olarak bizzat imali, başkalarına imal ettirilmesi, toptan ve perakende alım ve satımı, ithali ve ihracı, İnşaat yapımına elverişli arsa ve araziler satın almak, kiralamak, işyeri, konut ve çeşitli binalar inşa etmek, alıp satmak, üçüncü kişilere kiraya vermek, üçüncü kişilere ait arsa ve araziler üzerinde konutlar, işyerleri ve çeşitli binalar yapmak, almak, satmak veya kiraya vermek. Şirketin amaç ve konusunun tahakkuku için gayrimenkuller satın almak, icabında bunları ifraz veya birleştirmek, satmak, iktisap olunan gayrimenkuller üzerinde bina inşa etmek ve tesisler kurmak. Şirket mevzuuna giren işler için dahilden veya dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli kredi anlaşmaları yapmak, şirket için lüzumlu istikrazlarda bulunmak, şirket alacaklarını tahtı teminat altına almak için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni almak ve fekketmek ve şirket mevzuundan mütevellit borçlar için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni vermek. ve 30. 5. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 487665 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Aralık 2002 tarihinde kuruldu. Tarmak Teks.San.Ve Tic.A.Ş., İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan .

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tarmaktekstil.com.tr

Tarmak Teks.san.ve Ti̇c.a.ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Tarmak Teks.san.ve Ti̇c.a.ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.