Tarihi Araştırmalar Vakıf İşletmesi

Tarihi Araştırmalar Vakıf

Fatih, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Hocapaşa Mh. Ankara Caddesi, No: 74 Vilayet Camii Yakını Ankara Han Kat: 3, Sirkeci - Eminönü, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 527-2943 ara

Hakkında

Tarihi Araştırmalar Vakıf:

Tarihi Araştırmalar Vakıf İşletmesi

Her alanda ve her konuda araştırmalar yapmak ve/veya yaptırmak, bilgi, enformasyon ve proje üretmek, elde edilen sonuçları pazarlamak, yaymak ve yayınlamak, Her türlü basım, yayın ve çeviri işlerini, süreli, süresiz yazılı, sözlü, görüntülü yayınların baskılarını, çoğaltılmasını, dağıtımını, ithal ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 342649 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Şubat 1996 tarihinde kuruldu. Tarihi Araştırmalar Vakıf, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan vakıf. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Tari̇hi̇ Araştirmalar Vakif'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • vakıf
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tari̇hi̇ Araştirmalar Vakif'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bence igrenç


Mükemmel bir tarihi dokunun paylaşılabileceği yer.
1500 lü yıllardan günümüze uzanan sosyal, bilimsel, tarihi, dini ve külterel gelişimi izleyebilmek ve yerinde teneffüs etmek isteyeceklerin mutlaka uğraması en azından şöyle bir bakaması gereken bir mekan.