Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Taksim Kurumsal Değerleme Ve Danışmanlık

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Cad. No: 187 Daire: 6 Merkez (şişli Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 296-4033 ara

Hakkında

Taksim Kurumsal Değerleme ve Danışmanlık:

Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Yürürlükteki mevuat çerçevesinde resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlık hak ve faydıların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri ile gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizi, gayrimenkulerle ilgili yatırım ve know-how sözleşmelerinin analizi, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti vermek ve Şirket amaç ve konusuna uygun olarak emlak komisyonculuğu faaliyeti kapsamına girmemek şartıyla her türlü gayrimenkulü satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satabilir ve irtifak intifa sükna hakları gibi her türlü mülkiyetin gayri ayni hak tesis edebilir. Satış vaadi sözleşmeleri yapabilir. Gayrimenkuller üzerinde lehte ve aleyhte gayrimenkul rehni ve ipotek tesis edebilir. Gerektiğinde bunları devralabilir, terk ve devredebilir ve 10. 1. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 606938 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Kasım 2006 tarihinde kuruldu. Taksim Kurumsal Değerleme ve Danışmanlık, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Taksi̇m Kurumsal Değerleme ve Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Taksi̇m Kurumsal Değerleme ve Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.