halı yıkama

Taha Halı Yıkama

Bayrampaşa, İstanbul

5 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Yenidoğan Mah. Çakmak Sk. No: 53 - A Bayrampaşa - İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 565-7597 ara

Hakkında

Taha Halı Yıkama: taha halı yıkama ve temizlik hizmeti 2000 yılından bu güne müşterilerinin her türlü temizlik ihtiyacına olumlu yanıt vermiştir.10 000 aşkın ve her yıl artmakta olan müşteri potansiyelimiz kalite hizmetin sonucudur.sektörün öncü firmalarındandır.bizim için memnuniyetiniz hizmet bedelindende önce gelir.kulandığımız temizlik ekipmanları TSE standartlarına uygun ve insan saglığı zarar vermeyen ürünlerdir.yaygın servis ağımızla istanbul un hizmetindeyiz. HİZMETLERİMİZ: halı yıkama koltuk yıkama döşeme halıfleks temizliği ev temizliği villa temizliği apartman temizliği fabrika ve ofis temizliği inşaat sonrası temizlik dış cephe ve cam temizliği banka,otel ve alışverişmerkezi teemizliği halı kenarı overlok ve tamiri yapılır yorgan v battaniye temizliği Taha Halı Yıkama, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan halı yıkama. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tahahaliyikama.com

Taha Hali Yikama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • halı yıkama
  • koltuk yıkama
  • bayrampaşa halı yıkama
  • istanbul halı yıkama ve temizlik firması

Konum

Bu bölümde Taha Hali Yikama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

halıları mı çok güzel yikamislar Teşekkürler taha halı yıkama


başarılarınızın devamını temeni ederim inşallah ilerde hedefinize ulaşırsınız ve istanbulun en gözde halı yıkama fabrikasından biri olursunuz yeşim abla fikret abi başarılar hayırlı işlerr=)


yıkamalarınızdan memnun kaldık ekibinizle daha iyi başarılar dileriz. verdiginiz sözleri gününde yerine getiriyorsunuz potonsiyeriniz mükemmmel idare sisteminiz size yakışan bir şekilde böyle giderseniz yılın en iyi yıkaması taha halı yıkama diye düşünüyorum yanılmadıgıma inanıyorum sizlere işinizden dolayı teşekkür ediyorum hoşçakalın.


süper halı yıkama çok begeniyorumkadrosuyla müthiş ulaşımı dakik güler yüzlü tatlı kadrosu süpersiniz


mükemmel çalışıyorlar.yıllardır taha halı yıkamaya halılarımı veriyorum.çok memnunum teşekkürler taha halı yıkama