konsolosluk

Suudi Arabistan Büyükelçiliği

Çankaya, Ankara

9 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Turan Emeksiz Sokak, No: 6, Gaziosmanpaşa, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 468-5540 ara

Hakkında

Suudi Arabistan Büyükelçiliği: Çalışma Saatleri:
Pazartesi-Cuma: 09:00 - 15.00 Suudi Arabistan Büyükelçiliği, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan konsolosluk. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mofa.gov.sa

Suudi̇ Arabi̇stan Büyükelçi̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • konsolosluk
  • büyükelçilik
  • konsolosluk

Konum

Bu bölümde Suudi̇ Arabi̇stan Büyükelçi̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın yetkili.
Hac ve ömre için ülkenizi ziyaret eden insanların , Kabe de tavaf ve say ederken tekerlekli sandalye tarafında acı çekmeyeni çok azdır.
Bu sorun. tekerlekli sandalyenin çevresine dışı yumuşak plastikle kaplanmış metal bir bariyerle (araç tamponu gibi) kolayca çözülebilir. Bu olayı dikkatinize sunuyorum.
Siz akıl sahipleri umulurki daha gelişmiş bir icad bulursunuz.
Allah hayırlı işlerinizde yardımcı olsun.


Umre ve Hac görevi için ülkenize gelen her müslüman kardeşimize Suudi hükümeti olarak kişi başı yüce kitabımız Kur-anı Kerim hediye edilmesi günün anlamı bakımından iyi olur kanaatindeyim İyi çalışmalar Allaha emanet olunuz


allahın slm üzerinize olsun vatandaşlık için ne yapmamız gerek nasıl başvuruda buluna biliriz


merhaba
turkiyede afganistan uyruklu olarak akdeniz uninversitesinde okumaktayım ve tatildan faydalanarak arabıstana gitmek istiyorum . çünkü abim orda yaşıyor. eğer bi yolu varsa bana gerekenini söylerseniz sevinirim.


Umre' ye gidecek olan yeğenim 3 mart 1969 doğum tarihli. Vize alması için bu bayanın muvafakat ve taahhüt almasına ihtiyacı olur mu? 2014 martında 45 yaşına girmiş yaklaşık 8 ay olmuştur ve dayısı olarak birlikte olacağım. Umre vize şartlarında 45 yaşından küçük ifadesi yer almaktadır. Cevaplarsanız memnun olurum


selamun aleykum ben yasinda ve türk vatandasi bir gencim suudi arabistanda yerlesim izni alip calismak icin hangi belgelere ihtiyacim var tesekkürler