Suna ve İnan Kıraç Vakfı Kültür ve Sanat İşletmesi

Suna Ve İnan Kıraç Vakfı

Beyoğlu, İstanbul

(2.9)

İletişim bilgileri

Adres: Tepebaşı, Meşrutiyet Cd. No:47, 34430 Beyoğlu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 334-9900 ara

Hakkında

Suna ve İnan Kıraç Vakfı:

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Kültür ve Sanat İşletmesi

Vakıf veya işletmenin sahip olduğu veya teşhir için bedelli veya bedelsiz temin ettiği resim heykel desen enstalasyon hüsn-i hat el yazması seramik ve çini objeler metal ve ahşap ve ölçü aletleri kitap fotoğraf ve bülumum kültür ve sanat varlıklarının teşhiri sergilenmesi ve tanıtımı için müze sanat galeleri segi salonları ve benzeri yerlerin tesis edilmesi ve işletilmesi ve 31. 5. 2005 tarihinde tescil edilen yönetim kurulu kararında yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 555514 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Mayıs 2005 tarihinde kuruldu. Suna ve İnan Kıraç Vakfı, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan araştırma vakfı. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 2.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Suna ve İnan Kiraç Vakfi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Araştırma Vakfı
  • Dernek veya Örgüt

Konum

Bu bölümde Suna ve İnan Kiraç Vakfi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba öncelikle rahatsız ettiğim için yüzlerce kez özür diliyorum ben 34 yaşında 2 çocuk annesiyim ismim zuhal yılmaz ben çok zor bir durumdayım 10 yıldan beri bir borç batağının içindeyiz ailecek artık son zamanlarımızı oynuyoruz başka bir çaremiz kalmadı günden güne borcumuz çoğalıyor eşim ve ben çalışıyoruz kızım 17 yaşında oğlum 4 yaşında kızım sağlık mesleklisesi 12 sınıfa geçti fakat bu yıl gönderemiyeceğim kardeşine bakması için bu yüzden hergün ağlıyor korkuyorum kendine bir şey yapmasından ne kadar zorlasakta artık imkanlarımız el vermiyor son çaremi size yazarak sizden bir şekilde yardım isteyerek bulmak istedim bize yardım elinizi uzatın Allah aşkına yalvarıyorum bende herkez gibi yavrularımla mutlu yaşamak istiyorum belkide inanmıycaksınız belki ilgilenmiyceksiniz ama yine Allah razı olsun derim saygılar sunarım 05382269738 bizimle lütfen iletişime geçin belki yardımcı olamıyacaksınız fakat en azından derdimize ortak olursunuz


Ulkemizde 90 yıldır devam iç çatışmalar, olumsuzluklar,eğitemediğimiz insanlarımız nedeni ile uluslararası alanda itibar kaybediyor,ciddiye alınmıyoruz.Bu nedenle gençliğe yapılan yatırımlar boşa gitmektedir.
Ülkemiz hızla çölleşerek su kaynaklarımız kurumaktadır.
Bu iki önemli konu hakkında araştırmalar yapmaktayım.Vakfınız adına araştırmalar yapmak istiyorum.Desteğinizi bekliyorum.