Sümer Halı Mobilya ve Ev Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Sümer Halı Mobilya Ev Gereçleri San. Tic. Aş

Esenler, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Turgut Reis, 505. Sk. No:90, 34235 Esenler/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 579-3930 ara

Hakkında

Sümer Halı Mobilya Ev Gereçleri San. Tic. Aş:

Sümer Halı Mobilya ve Ev Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bilcümle dayanıklı tüketim mallarının alım ve satımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını ifa etmek, bu cümleden olmak üzere buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, radyo, teyp, müzik seti, video, televizyon, görüntü kayıt eden fotoğraf ve sinema makina ve aletleri, ütü, dikiş makinası, hesap makinaları, daktilo, bilgisayar, atari gibi mekanik, elektronik ve elektromekanik cihaz ve aletlerin, gaz ve kömür sobası, fırın gibi ev ve büro ve mutfak eşyaları ile bunların yedek parça ve aksesuarlarının ve sarf malzemelerinin alım ve satımı, üretimi, pazarlaması, ithalat ve ihracatını ifa etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 251615 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ocak 1989 tarihinde kuruldu. Sümer Halı Mobilya Ev Gereçleri San. Tic. Aş, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan ev tadilatı mağazası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: sumerhalimobilya.com

Sümer Hali Mobi̇lya Ev Gereçleri̇ San. Ti̇c. Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ev Tadilatı Mağazası

Konum

Bu bölümde Sümer Hali Mobi̇lya Ev Gereçleri̇ San. Ti̇c. Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ürünlerinin arkasında durmayan müşteriyi mağdur eden lakayıtbir işletme asla tavsiye etmiyorum. Beni fazlasıyla mağdur ettiler 68 gün snra teslimat yaptılar , sorunu çözmek yönünde hiçbir çabaları yok bolca laf yapıyorlar. Yaşadığım mağduriyet yaşamak için Sümer halı ve festival hali dan uzak durmasını tavsiye ederim.