muhtarlık

Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarlığı

Sultangazi, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Zübeyde Hanım Mah.Gazi Cad.Zübeyde Hanım Park İçi No:40 SULTANGAZİ, Sultangazi, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 419-1313 ara

Hakkında

Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarlığı: Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarlığı İstanbul, Sultangazi ilçesinde muhtarlık. Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarlığı, İstanbul, Sultangazi ilçesinde yer alan muhtarlık. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Sultangazi̇, Zübeyde Hanim Mahallesi̇ Muhtarliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • muhtarlık

Konum

Bu bölümde Sultangazi̇, Zübeyde Hanim Mahallesi̇ Muhtarliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

selamlar, ben 1281 sokakta oturuyorm.. sizden bi kaç ricada bulunmak istiyorum.. birincisi mahallemizde inanılmaz büyük bi sorun olarak gördüğüm çöp sorunu ve buna neden olarak büyük bi çevre kirliliği, yeterince çöp konteynırların olmaması özellikle bu sıcak havalarda çöplerin mahalle arasında dağılması ve bi o kadarda kötü kokması insan sağlığı açısında da tehlike arz etmekte.. buna bi an önce çözüm bulmanızı rica ediyorum .. ikinciside, en az haftada bi kere olmak şartıyla kendi mahallemiz sınırları içerisinde arabayla anons yapılarak insanların temizlik konusunda biraz daha bilinçlenmesini sağlayabilirmiyiz diye düşünüyorum... teşekkürler...