Star Çelik Kapı Mobilya ve Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şirketi Marmara Şubesi

Star Çelik Kapı Marmara Bölge Müdürlüğü

Bağcılar, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Evren Mh. Bahar Caddesi, No: 19, Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 489-3839 ara

Hakkında

Star Çelik Kapı Marmara Bölge Müdürlüğü:

Star Çelik Kapı Mobilya ve Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şirketi Marmara Şubesi


İstanbul Ticaret Odası'na 719313 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Star Çelik Kapı Marmara Bölge Müdürlüğü, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan çelik kapı. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.starcelikkapi.com

Star Çeli̇k Kapi Marmara Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • çelik kapı
  • firma
  • bölge müdürlüğü
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Star Çeli̇k Kapi Marmara Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sizin şubeniz olan atasoy bayisinden( abdullah atasoy ) dan eyüp şubesinden star çelik kapı temmuz ayında taktırdım. kapı takılırken yanlarına betonlama yapılmadı. birde anahtarla kapıyı zorlanarak açıyorum. hiç memnun değilim. kendilerine bildirdim şikayetlerimi betona gerek görmemişler o yüzden yapmamışlar.. bilgilerinize.


Yeni inşaatima 4 adet celik kapi taktirdim fatih bolgesine bakan bayinizden ama hic memnun deilim yapilan işten ve iscilikten ahsaplarin hepsi birbirinden farklı boylari modelleri oyleymiş, iki kapinin ilk takıldığı gunden beri dilleri tutukluk yapiyor kapanmiyor 3-4 aydir servis gelecek nasil is bilmiyorum abdullah bey telefonlarimi bile acmiyor yaziklar olsun boyle isime boyle kaliteye sikayetimi dikkate alip ilgilenirseniz sevinirim Bağcılar'da oturuyorum ben Göztepe de iyi calismalar diliyorum...