Soyyılmaz Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi

Soyyılmaz Turizm

Beşiktaş, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Dikilitaş Mh. Dikilitaş Sokak, Mustafa Kemal Apt. No: 16 / 3, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 227-5054 ara

Hakkında

Soyyılmaz Turizm:

Soyyılmaz Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi

Okul, fabrika, işyeri, turizm şirketi, personel taşımacılığı, hava alanı hizmetleri yapmak, bu amaçla otobüs, midibüs, minibüs, deniz otobüsü, hava taşıtları kiralamak, işletmek, kiraya vermek, bunun için ihaleler açmak, ihalelere katılmak, ihale teminatlar vermek, teminat almak, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak Şirket amacını gerçekleştirmek üzere her türlü taşınır taşınmaz mallar edinmek bunları kiraya vermek satmak ipotek etmek rehin etmek ipotekler almak çözmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 287088 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Haziran 1992 tarihinde kuruldu. Soyyılmaz Turizm, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan öğrenci ve personel taşımacılığı. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: soyyilmazturizm.com.tr

Soyyilmaz Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • öğrenci ve personel taşımacılığı
  • servis taşımacılığı
  • personel taşımacılığı
  • öğrenci ve personel taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Soyyilmaz Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bu günyani 20 02 2015 mecidiyeköyde saat 19,30 da sizin 41 te 221 plakalı servis aracınız trafik kurallarına uymadan küçük araçları sıkıştırarak ilerlemekte .Lütfen bu şahsı uyarırmısınız tşk.


gaziosmanpaşa laleli caddesi güzargahındandan gecen aracınızın şöförü hakkındaki şikayetimi belirtmek adına yazıyorum ben bir esnafım aracım iş yerimin önünde park halinde iken sizin şöför arkadaşınız aracımın aynasına çarptığı halde ben sesimi çıkartmadığım halde beyfendi uygunsuz konuşmalr telafuz etmiştr gerekenin yapılmasını istıyorum çünkü aracın içinde öğrencitaşıdığını gördüm çoçuklara yanlış örnek olcağını düşünüyorum