Soyak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Soyak İnşaat A.Ş. - Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 38, Soyak Binası, Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 315-5100 ara

Hakkında

Soyak İnşaat A.Ş. - Genel Müdürlük:

Soyak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Türkiye içinde ve dışında inşaat, tesisat, montaj, bayındırlık ve ulşatırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir. Özellikle konut ve siteler, okul, hastahane, binaları ve diğer her çeşit binalar okul, motel ve turistik tesis binaları inşaatı, farika binaları petrol tasfiyehaneleri, petrol tankları inşaatı, petrol tabii gaz ve sair boru hatları ve havai hatlar islah sulama içme . . . . . . . ve kiremit ocakları ile inşaat ilişkin her çeşit ocak işletmeciliği her çeşit maden işletmeciliği. Amacını gerçekleştirmek, ihtiyacını karşılamak veya kaynaklarını değerlendirmek üzere menkul ve gayrimenkul mallar ile menkul kıymetleri, iştirak paylarını ve haklarını iktisap edebilir, satın alabilir, yeniden imal ve inşa ettirebilir, kiralayabilir, bunları kısmen veya tamamen başkalarına satabilir ve kiraya verebilir, bunlar üzerinde rehin ipotek vesair ayni ve şahsi haklar tesis edebilir ve diğer her türlü tasarrufta bulunabilir, şirket amaçlarını gerçekleştirmek için yurt içindeki ve yurt dışındaki her türlü bankalardan veya sair her türlü kişi ve kuruluşlardan her türlü krediler veya borçlar alabilir, gerek kendisinin gerekse başka gerçek ve tüzel kişilerin borçlarını teminen, maliki bulunduğu taşınır ve taşınmaz mallarını rehnedebilir, ipotek ve her türlü teminat verebilir, müşterek borçlu ve müteselsil kefil olabilir ve anasözleşmesinde ve 6. 9. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 142999 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ocak 1977 tarihinde kuruldu. Soyak İnşaat A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.soyak.com.tr

Soyak İnşaat A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • inşaat
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Soyak İnşaat A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Katkal atakarda ana cadde üzeride 15.000m2katkarşiligi arti esenyurt kiraçta 33.000m2katkarşiligi arti maltepe zümrütevelerde denize hakim 12.000m2katkarşiligi