Soulecon Medya Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Gürcan Pala

Soulecon Medya Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Gürcan Pala

Üsküdar, İstanbul
Soulecon Medya Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Gürcan Pala

14 kişiden %98'si beğendi (4.9)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mah, Şair Mehmet Akif Ersoy Sokağı No: 38 K:2, 34697 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 315-1132 ara

Hakkında

Soulecon Medya Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Gürcan Pala:

Soulecon Medya Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Gürcan Pala

İşletme faaliyetlerini gerçekleştirmek için aşağıdaki işleride yapabilir. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü televizyon, radyo, sinema, video sistemleri, yazılı ve yazısız basın araçları, ışıklı ve hareketli panolar, basılı malzemeler, tabela, afiş afişet, pankart, açık hava panoları ve diğer yararlanabilecek araç ve yöntemlerle reklamcılık faaliyetlerinde bulunmak. Fotoğrafçılık işlerini, kamera ve diğer dijital sistemlerle kayıt ederek video, vcd ve tüm bilgisayar tekniklerini kullanıp ürünler haline getirerek ve klasik fotoğrafçılık teknikleriyle tab yapmak, yaptırmak, satmak. Reklamcılıkla ilgili ılarak hediyelik eşya ve promosyon ürünlerinin alımını satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. Promosyon ürünlerini fason olarak yaptırmak. Her türlü müzik ses ve ışık cihazları ile ilgili organizasyonlara katılmak, konusu ile ilgili her türlü ticareti, ithalatını ve ihracatını yapmak, şirket konusuyla ilgili her türlü ortamda ses, ışık ve görüntü sistemleri ile müzik aletleri radyo televizyon stüdyoları verici istasyonları aktarıcı alıcı verici, kablo TV video konferans kapalı devre TV sistemleri veri iletişim sistemleri ve bu sistemlerle malzeme ve yan ürünlerin, yedek parça ve donanımlarının alımı, satımı, montajını ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket her türlü telefonla, haberleşme cihazları, cep ve telsiz telefon ve telefon santralleri alımı, satımı, bakım onarımı ve servis hizmetleri ve pazarlamasını toptan ve perakende yapmak ve yaptırmak. Telekomünikasyonla ilgili faaliyetlerde bulunmak. Reklam ajansı kurmak. Her türlü reklam işleri yapmak, reklam fimleri çekmek. Şirket her türlü sinema, TV, video filmlerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, teşhir, pazarlama işlerini yapmak ve yurtiçi, yurtdışında düzenlenen ödüllü, ödülsüz şenlik, festival, panayır, fuar ve pazarlara katılmak, gösteriler düzenlemek, Film, video ve kapalı açık televizyon stüdyoları için gereksinim duyulan radyo ve TV vericileri dahil tüm işletme malzemelerinin(kamera ışıklandırma, gösterim, ölçü bakım, arşivleme, şifreleme, abone yönetim sistemi, şifre çözme cihazları, ses kaydetme, montaj, film kaset)kesin veya geçici olarak ithal etmek, ihraç etmek. Menajerlik, prodüksiyon ve figürasyon organizasyonu yapmak. Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her nevi teknik cihaz, internet üzerinden reklamcılık yapmak,
İstanbul Ticaret Odası'na 727135 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Mart 2010 tarihinde kuruldu. Soulecon Medya Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Gürcan Pala, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan reklam ajansı. Bu mekan toplam 14 oy üzerinden 4.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.souleconmedia.com

Soulecon Medya Reklam ve Danişmanlik Hi̇zmetleri̇ Gürcan Pala'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Reklam Ajansı
  • Medya Şirketi
  • Pazarlama Ajansı

Konum

Bu bölümde Soulecon Medya Reklam ve Danişmanlik Hi̇zmetleri̇ Gürcan Pala'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.